2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

308 بازدید | 19 پست

راجب گواهی بکارت چی فکر میکنین؟

توی زندگیم بدون خانوادم جایی نرفتم و نموندم و خب وقتی اسمش میاد بم برمیخوره و مخالفشم.

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز تاپیک اعصاب خرد کن از در و دیوار میریزه

یعنی فلانی بیا منو نگاه کن زدگی خوردگی نداشته باشم پسندیدی بردار

تموم شده جهالت اعراب ولی از کشور ما بیرون نرفته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خب من با کسی که گواهی بکارت بخواد ازدواج نمیکنم چون اعتقاداتش با من جور نیست

از دکتری هم که این معاینه رو انجام میده بدم میاد چون همش بخاطر پوله 

از دختری هم که پول میده براش ترمیم کنن بیشتر بدم میاد چون واقعا میگم عقل نداره 

آدما باید موقع ازدواج روراست باشن و با کسی ازدواج کنن که عقایدشون مثل خودشونه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

خنثی... برحال من یه روزی اگه گواهی بیارم شوهر آینده امم باید گواهی کولورکتال بیاره برام... به من چه🗿🙏🏿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

ببخشید من نظر میدم

کسی که چنین چیزی از شما یا هر خانم دیگه بخواد باید همون لحظه از زندگیت بذاریش کنار

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

من کلا زیاد خوشم از این مورده نمیاد گواهی سلامت و بکارت و از ای چیا. سمت نامزدم اینا همه دخترا ک میخان سوهر کنن این گواهیه رو میگیرن ب منم گفتن. درکمال احترام گفتم من نیاز ب چنین گواهی ای ندارم و دوس هم ندارم برم دنبالش. نامزدم گفت بیخیال ای چیا چیه. بعدم مادرشوهرم گفت اشکالی نداره من ب همه میگم گواهی گرفتیم ولی تو اصلا نیازی نیس بری بگیری.