توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸
توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸
یه سوال دارم من تاپیک درمان جوش و موندم بعد من ضد جوش و شب بزنم بعد بخوابم کی پس لایه بردار بزنم یا ...
ضد جوش ی شب در میون وقتی جوشان رفتن هفته ی بعدش کرم لایه بردار رو شروع کن هفته ایی دو شب بزن
روشن کننده هم صبح بزن مخصوص شب نخر
ممنون عزیزم یه سوال من از کجا بفهمم جا جوشام قدیمی ه یا جدید آخه من هم جای جوش قرمز دارم هم ق ...
جای جوش جدید همونیه که بعد اینکه جوش میزنی وقتی جوش رف جاش بمونه قرمز رنگه
اما
جای جوش قدیمی از جوش زدن و رفتن جوشهدو هفته بیشتر بشه و رنگ جای جوش قهوه ایی شده