یه آدم خاک بر سر به درد نخورم ک نمیتونم هیچ کاری بکنم بدنم استخونامو درد میکنن حس میکنم دارم فلج میشم برا هیچ کس مهم نیستم ایندم داره تباه میشه و من نمیتونم کاری بکنم فقط مردن منو خوب میکنه آدما منو نمیفهمن وقتی ندارم به چیزی ک دوست داری برسی به هدفت تو رو تو راه اشتباه میذارن آرزو مرگ من عاشق نوشتن بود م رشته انسانی اما تجربیم الان درس نمیخونم دیگه بدم از درسا ش میاد کلاس یازدهم وخیلی افسرده با خودم حرف میزنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزا بگن وقتی نیستی بزا هر کی هر چی میخاد بگه.بعدشم اصن عجیب غریب باشی میشی یه ادم خاص بازم اشکالی ند ...
😔😔😔😔من خیلی اعتماد به نفس پایینی دارممممم ...... یه فکرت عجیبی میکنم بهم میخندن مثلا موقعی میرم پاتخته کلاس سوالی بلد نیستم چشمامو میبندم و تو مغزم یه چیزایی و میبینممم ک منو ب اون سوال میرسونه بچه ها میخندن بهم میگن تو جن داری پر ی داری
حیوونا چون اذیتت نمیکنن دوستشون داری این اشکالی نداره. ولی در مورد ادما باید بخای تا بتونی تو که همین الانم داری میگی نمیتونم با ادما دوست باشم نمیتونم رو حذف کن ایییینقددد قشنگ میتونی.باش