2789
عنوان

افسردم

97 بازدید | 12 پست

یه آدم خاک بر سر به درد نخورم ک نمیتونم هیچ کاری بکنم بدنم استخونامو درد میکنن حس میکنم دارم فلج میشم برا هیچ کس مهم نیستم ایندم داره تباه میشه و من نمیتونم کاری بکنم فقط مردن منو خوب می‌کنه آدما منو نمی‌فهمن وقتی ندارم به چیزی ک دوست داری برسی به هدفت تو رو تو راه اشتباه میذارن آرزو مرگ من عاشق نوشتن بود م رشته انسانی اما تجربیم الان درس نمی‌خونم دیگه بدم از درسا ش میاد کلاس یازدهم  وخیلی افسرده با خودم حرف میزنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه آدم افسردممم فقط با خودم حرف میزنم .... بهم میگن عجیب غریب 

منم با خودم حرفم میزنم ولی افسرده و عجیب غریب نیستم

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
بزا بگن وقتی نیستی بزا هر کی هر چی میخاد بگه.بعدشم اصن عجیب غریب باشی میشی یه ادم خاص بازم اشکالی ند ...

😔😔😔😔من خیلی اعتماد به نفس پایینی دارممممم ...... یه فکرت عجیبی میکنم بهم میخندن مثلا موقعی میرم پاتخته کلاس سوالی بلد نیستم چشمامو می‌بندم و تو مغزم یه چیزایی و میبینممم ک منو ب اون سوال می‌رسونه بچه ها میخندن بهم  میگن تو جن داری پر ی داری 

[QUOTE=340735102]😔😔😔😔من خیلی اعتماد به نفس پایینی دارممممم ...... یه فکرت عجیبی میکنم بهم میخندن مثلا موقعی میرم ...[/QUOTE

تو یه مغز خیییلی قوی داری ولی اونا اینا رو درک نمیکنن چون ندارنش تو خودتو باور داشته باش.جن و پری دخترررر🤣

[QUOTE=340735102]😔😔😔😔من خیلی اعتماد به نفس پایینی دارممممم ...... یه فکرت عجیبی میکنم بهم میخندن ...

😐😐😐می‌دونم خیلی مسخرس ولی من خیلی آدم مضخرفیم نوشته هام. همش راجب یه موجود خیالیه

حتما تو بچگی یه دوست خیالی یا یه دنیای داشتی و باهات مونده. اگه نمیتونی ترکش کنی باهاش کنار بیا

😔😔😔دوست دارم مثل آدما دیگه باشم .... من با آدما نمیتونم رفیق باشم فقط حیوونارو دوست دارم اونا دوستامن

حیوونا چون اذیتت نمیکنن دوستشون داری این اشکالی نداره. ولی در مورد ادما باید بخای تا بتونی تو که همین الانم داری میگی نمیتونم با ادما دوست باشم نمیتونم رو حذف کن ایییینقددد قشنگ میتونی.باش