2821
2789
من اوایل سوزش داشتم.اول که میخواد شروع بشه درد دارم ولی بعد نه.تموم مدتش درد داری؟!

اولش خیلیه فقط اشکم میاد بعد شدت دردم کم میشه اما بازم درد دارم

خدایاکمک کن خدایی شویم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اوایل ازداج مثل توبودم .هروقت حرف نزدیکی میشد.فقط عذاب بود دکترم گفت بخاطر اینکه درد داری چون میترسی ولذت نمیبری.منم امتحان کردم باور کن خوب شدم شمام امتحان کن .جواب میده.ببخشید رک گفتم خواستم کمکت کرده باشم

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
  • همینکه فکر درد توسرته همین درد رو دوچندان میکنه .درضمن سعی کن خودتو سفت نگیری. چندسالته راستی
من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
سدنا جان پس شمام بیزحمت دلتو خوش نکن.منم الان ۴ساله اولش درد داره😆😆

اگه امادگي داشته باشم درد حس نميكنم سعي ميكنم هر وق دلم كشيد برم تو رابطه نه هر وق شوهر دلش كشيد🤣

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥