2789

منم 4ماهه ازدواج کردم بعضی وقتا خیلی درد دارم بعضی وقتا کم.ژل لوبریکنت استفاده میکنی؟

ذکر لبم یا زینب به دلم واهمه نیست.به سرم جز زیارت حسین فاطمه نیست.خدا مرا از دراین خانه جدانکند.گدایی در این خانه مرا خاتمه نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بایدمحیط دوستانه گرم خلوت باشه ی مقدار ناز ونوازش کنید تا تو هم.لذت ببری وبتونی رابطه بدون درد داشته باشی

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
خب باهاش صحبت كن اگه ميخواي اين مشكل حل شه ب اندازه كافي امادت كنه خيلي تاثيز داره 

امادم میکنه بیچاره هرکاری میکنی ولی شروع که میشه فقط من گریه میکنم

خدایاکمک کن خدایی شویم  
امادم میکنه بیچاره هرکاری میکنی ولی شروع که میشه فقط من گریه میکنم

واي گريه نه سعي كن هرچقدم درد داشته باشي گريه نكني مرد خيلي عذاب ميكشع  ميشه خدايي نكرده سرد ميشه تحمل كن 

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥

عزیزم یعنی از من بوتر بودی ... من تایکماه و نیم بعداز عروسیم هنوز دختر بودم ... یه عذابی داشتم که نگو ... طفلی شوهرم عصبانی میشد ولی بعداز چندهفته درکم کرد و باهام راه اومد...

یهو خیلی ناگهانی یه شب به لطف خدا زنانگی رو تجربه کردم.😊

ماه های اولم مثل شما درد داشتم. ولی رفته رفته بدن عادت میکنه بهتر میشه

نگران نباش.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
خسته شدم ازین وضعیت و غرهای همسرم. کاش ازدواج نمیکردم اصلا اه

چرا زود ناامید میشی. ماشالا بچه که نیستی. من یه دختر19ساله بودم که تو این شرایط افتادم و هیچی نمیدونستم. البته بازم شوهرمو دق مرگ دادم تا تونستم راحت باشم. برو خداروشکر کن که تونستی . میگم من تا یکماه و نیم نتونستم. بخدا نزدیک بود برم دکتر زنان. ولی خیلی رو خودن کار کردم که تونستم باهاش کنار بیام.

بعداز دوسال باز گاهی درد خفیفی دارم ولی به حاشیه ها نباید فکرکنی . به اصل قضیه فکر کن دوستم😆

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

منم اولش مث شما بودم بعد 20روز تونستم بعدشم از دردش وحشت داشتم و همه ی ژلها و توصیه ها دوهم امتحان کردم ولی تنها چیزی که با اولین بار جواب داد و دومین بار دیگه دردم خیلی کمتر شد اگه هنوز بیداری بگو تا بهت بگم