2777
2789
عنوان

دعوا سر پول من و شوهرم

7220 بازدید | 181 پست

سلام خانوما

من یه خانم خانه دارم.پدر مادرم هردو معلم هستن.شوهرم کارمند دادگستری.پسرم ۳ ساله شه.

در مورد مشکلم.من ۳ تومن سود بانکی میگیرم و ۲ تومن هر ماه مادرم می‌ریزه کارتم اینم بگم چرا میریزه چون سر پول باشوهرم زیاد دعوا کردیم و پای هر  دو خانواده زیاد وسط کشیده شده و مادرم گفتن با ۳ تومن میشه ۵ تومن و قول داده زیادشم  کنه ک مثلا فکر کنم درآمد دارم.شوهرم اینا خسیسن و میشه گف رو شوهرم خیلی کار کردم و ۵۰ درصد از خساستش رفته.خلاصه اوایل بعد دعواهای زیاد همسرم قبول کردن ‌کارت حقوقی بدن دستم تا ادارش کنم تقریبا ۳ سال پیش. و من ولخرجی میکردم ب قول خودشون کارت از من گرفت گف خودم مدیریت میکنم من مردم ته جیبم خالیه بهت ۱ تومن میدم .ولی من اصلا چون تو خانواده و فامیلم زن سالاری و زن به مرد پول میده قبول نکردم.گفتم یا شریکی کارت استفاده میکنیم یا من اصلا ب پولت دست نمیزنم.خلاصه این شد ک اونم از حرفش نیوفتاد منم.ولی مثلا پیشش میرفتم خرید کنم میگف خل بازی درنیار نیار بیا کارتمو.لااقل تعارف میکرد.😑 بعدش ی ماه اینا گذشت من عادت کردم ب این وضع ک میخاستم برم بیرون میگفتم ‌کارتتو برداشتما ولی الکی خرج نمیکردما فقط میخاستم کیفم باشه.یجوری حساس شدم.یا روز معلم واس مامانم کادو از پولم خریدم واس بابام از پول شوهرم.۴۰۰ تومن اینا.و چیزیم نگف.خوشحال بودم گفتم دیگ شریکی شده استفادمون. محبتمو بهش زیاد تر کردم.تا اینک ی روز بهش گفتم کارتو بده همین اول ماه ک حقوقشون ریخته بودن دیدم چشاش رفت کلش واس چی میخای گفتم آدامس میخرم خیالش راحت شد.خیلی غرورم شکست‌ گفتم بدبخت تو دلم .تو خودت ۱۶ ام سود بانکیت میاد ۲ تومنم مامانت ریخته معطل چس تومن حقوق اینی؟ ولی نموندمو بهش گفتم عزیزم غرور من میشکنه هر بار هربار اجازه بیا مشترک استفاده کنیم اصلا من زنتم از اول ما مشکلمون سر پوله بیا تمومش کنیم دیگ.اقا گفتم والا راضیم اون ۱ تومن بهم بدی ک دیگ غرورم نشکنه.گف اصلا همینه ک حس چند روش امتحان کردیم دیدیم مدیریت پول دست من باشه و منم همه چی میخرم واس خونه گفتم مگه نیاز فقط یخچاله ک همچی میخری و خلاص؟گف اره گرونیه ۴ونیم دادم الان بیمه ماشین تو چی میدونی خرجی چیه از اول پول مفت گیر آوردی تازشم دیک ۱تومنم بهت نمیدم ۳ تومن سود داری (۲ تومن مخفی کردم ازش) دیدم وای این روز ب روز با دعواهای من پیشرفت میکنه قبلا میگف ۱ تومن میدم الان میگ اونم نمیدم .خلاصه یکم یحث بالا گرفت بهم گف ازت سرد شدم و فلان تو خودت نمیدونی رابطه یک ماه درمیون نمیشه؟مگه اخلاق خوب داری هی دعوا هی دعوا فقط سر پول.😔خیلی ناراحت شدم گفتم خدا جاریم بکشه من و سر راه تو قرار داد گف اره ن ک خیلی خوشگلی از تو و اون اخلاقات پیدا نمیشد تو این شهر.  گف ۲ سال زندگی نمیکنم بخدا بخاطر بچم تحملت میکنم.منم گریه کنان اومدم اتاق.حالا ۲ روز از دعوامون گذشته جامو عوض کردم باهاش سردم میگم راسته ازم سرد شده؟آخه اصلا منت کشی نمیکنه. ینی دوسم نداره؟😔خیلی داغونم میگم کاش دعوا ب اینحا نمی‌کشید ک بگ ازم سرد شده و حتی ماهیانم بهم نمیده .احساس کلفت دارم تو خونه😔

نظر شما چیه صادقانه بگین؟شما جای من بودین پول خودتون بس بود براتون؟غرورتون اجازه می‌داد بهتون ک شوهرتون فقط حق خوراکی بده بهتون؟بخدا اون وسیله هایی هم ک واس خونه دوس دارم و میخام نمیخره و میگ نیاز نیس ولی وقتی خودم میخرم میگ به به چه چه😏ینی شدم کسی ک خرجش با خودشه.فقط خوراکش از شوهرش.یا مثلا برم جایی دعوت شم ک پول بدارم پاکت بدم بهشون خیلی وقتا خودم میذارم و پولمو نمیده.

با این وضعیت چرا شاغل نیستی؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما میرید مراسم چرا پول از خودت میذاری. خصوصااگه مراسمای سمت اونا باشه. اگه داد ک برید نداد نرو رااا ...

اخه عیب میشه ی ماه پیش تولد دختر جاریم بود طبقه پایین گف نقد داری بده میدونس دارم .رابطمم باهاش بد نبود گفتم باشه.رفتم اومدم دعوامون شد گفتم ۵۰۰ منو بزن گف ۴۰۰ میزنم چون ۱۰۰ تومن اونا ب بچه ها میدادن ب پسر منم دادن .منم دیگ نگرفتم 

چرا اینقدر این مسئله برات مهمه اینقدر سر پول جر و بحث کردی که ازت سرد شده و من واقعا به شوهرت حق میدم 

عزیزم این روزا تو این فشار اقتصادی خیلی رو مردا فشاره 

شما که هر ماه ۵ تومن داری خب اینقدر جرو بحث کردنت برای چیه 

فکر کردی بقیه چجوری زندگی میکنن 

منم ماهی یکی دو تومن خودم دارم ولی هرجا لازم باشه کارت شوهرمو میگیرم و مدیریت خرج خونه با خودشه 

تا حالا یه بارم سر پول بحثی نداشتیم 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

بنظر من یه مدت خودتو آروم کن این همه همسرتو بد نبین بخدا گرونی کمرهمه رو خم کرده...یه مدت ببینه بیخی ...

شاید ولی حالم از خودم بهم میخوره شدم مواجب بگیر مادر و التماس حال شوهر

باید بچم بزرگ شه برم سر کار

چرا اینقدر این مسئله برات مهمه اینقدر سر پول جر و بحث کردی که ازت سرد شده و من واقعا به شوهرت حق مید ...

مثلا در چ حد از کارتش استفاده میکنی؟زیاد شد چیزی نمیگ؟