2777
2789
عنوان

لعنت ب من با این شوهر کردنم

2108 بازدید | 68 پست

از اینا بدم میاد متنفررررررررررررم خاک بر سر منو اینا باهم 

کاش من بمیرم یا اینا 

شوهرم الان ب من گفت تو ک این شرایطو نمیخوای طلاقتو بگیر برو 

اینو بگم ک شوهرم با برادراش شریکی مغازه دارن الان مثلا شریکی ماشین خریدن 😭 

جالب اینجاس اصن دست شوهر من نمیدن ما هیجا باهاش نمیریم داداشاش با زن بچه هاشون سوارن میرن میگردن من حاملع بودم شوهرم حتی منو تا شهر دیگع نبرد دکتر همش با مامانم با اتوبوس میرفتم اما الان اونا زناشونو میبرن از خودم از این زندگی متنفرم بدم میاااااااااااد 

چله بقره و حشر شروع کردم دیگه نمیخونم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

به شوهرت نزدیک شو با سیاست بهش بگو شریک اگه خوب بود خدا هم شریک داشت 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین شریکی دیگه چ صیغه ایه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
خاله منم وضع ترو داره

خیلی حالم بده😭 یعنی ی روزی میرسه اوضاع زندگی همونی بشه ک من میخواااااااام

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

چله رو تموم کن عزیزم خوب نیست بمونه اما در مورد شوهرت باید ضربه ببینه تا مغزش بیاد سرجاش یکم سیاست داشته باش بخاطر بقیه زندگیتو میخوای خراب کنی

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
حق داری کار شریکی ماشین شریکی اصلا هرچیز شریکی یکی پولدار میشه یکی بدبخت شوهرت تا یه ضربه بزرگ نخوره ...

ان شااالله ضربه بزرگ بخوره هم دل من خنک شه هم ب حرف من برسه 

یکی عین شما میشناسم یه لحظه فک کردم اونی 

به اونم گفتم عزیزم شما خودت انتخاب کردی که شوهرت شریکی کار میکنن تا آخر عمر و یا اخلاقیاتشو صد در صدم بخاطر مال و دولت بله گفتی

محتاج دعا و صلواتتون 😔 در آخر نور خواهیم شد