2777
2789
عنوان

بنظرتون حساس شدم سرشوهرم؟؟

198 بازدید | 20 پست

شوهرم قبلا خطا کرد و تامرز طلاق رفتیم وبخاطر بچم بهش فرصت آخرو دادم وبرگشتم سر زندگیم

آدمم شد و ازش دیگه خطایی ندیدم داره سعی میکنه اعتمادمم جلب کنه جایی هم نمیره سرکارو خونس

زیر نظر دارمش 

خودشم آدم خوبیه چیزی واسه من و بچم کم نزاشته و دوستم داره

اما من هیچوقت اون ادم سابق برنگشتم و حساسیتم درست نشد مثلا امشب خواستیم بریم خونه مادرشوهرم دم در خونه مادرشوهرم بودیم توخیابون همسایه چند ساختمون پایین تر ی خانم درومد سوارماشین شد شوهرم برا چند ثانیه داشت درو باز میکرد ونگاهشون میکرد(البته خودشم کنجکاوه از اوناس ک از همه چی میخواد سردربیاره)

رفتیم پارک بازم ی خانم با دوتا مرد بود یهو نگاهشون کرد حس کردم یهو چشاشاز پایین ب بالا رفت ی لحظه

همزمان هم ی اقا پسری از کنارش رد شد به پسره هم نگاه کرد 

یعنی فقط نگاش ب خانم نبوده

الان بنظرتون من خیلی دیگه دارم شورشو درمیارم یابهتره تذکر بدم؟یبار غیر مستقیم گفتم گفت خب کجارو نگاه کنم نمیشه ک چشامو ببندم ولی خب من چون یبار ازش بد دیدم حتی اگ منظور نداشته باشه ب منظور میگیرم😔🙁

اینم بگم منم چیزی کم ندارم ی دختر ۲۳ ساله چشم درشت و سفید و خوشکل بقول مادرشوهرم میگه پوستت شبیه شیشه قشنگ و زیباس تعریف از خود نباشه چیزی کم ندارم وخیلی از شوهرم سرترم ظاهر

دیگه زیاد حساس شدی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن با نگاه که کاری نمیکنه من به شوهرم میگم مثلا اونجا رو دختره رو رلش چه محکم بغل کرده باهم نگاه میکنیم 

حساس نشو بابا از آن نترس که های و هوی دارد

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
حس خانم ها هیچوقت دروغ نمیگه منم بابام مشکل داره فقط امیدوارم ابرومون نره

بعضی وقتا دروغ میگه اونم من بارها شده شک کنم و ب یقین برسم ک بله داره خطا میکنه بعد میرم تو ریز جزئیات و مطمئن میشم ک حسم اشتباه بوده و بخاطر شک و حساسیت پیش ازحدم اینطور شدم

حرف الکی نزن عزیزم همیشه هم حس خانوما درست نمیگه

دقیقا این ب من ثابت شده خیلی وقتا به بدبخت تهمت میزدم 

وقتی ته و توشو درمیوردم متوجه میشدم هیچی نبوده و خودم شک الکی کرده بودم

چشم بند بزنه 

درسته اشتباه کرده ولی حالا ک بخشیدی زندگی و ب خودت زهر نکن یبار دیگ بهش اعتماد کن الان معلومه اعتماد نداری 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
چشم بند بزنه  درسته اشتباه کرده ولی حالا ک بخشیدی زندگی و ب خودت زهر نکن یبار دیگ بهش اعتماد ک ...

دست خودم نیست حس میکنم ب خانمی ک نگاه کنه یعنی منظور داره