2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته که به شرایط بچه هم خیلی مربوط هست که درمان چقدر روش تاثیر میذاره .ولی همه بچه ها با تمرین و تک ...

دختر من مشکلش گفتاره فقط هیچ چیز دیگه ای نیست امیدوارم اینم حل بشه من تلاشمو میکنم 

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

البته که به شرایط بچه هم خیلی مربوط هست که درمان چقدر روش تاثیر میذاره .ولی همه بچه ها با تمرین و تک ...

میشه لطفاً بگین چیکارا کردین برا گفتارش؟

دختر من گفتار درمانی همکاری نکرد 

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

میشه لطفاً بگین چیکارا کردین برا گفتارش؟ دختر من گفتار درمانی همکاری نکرد 

باید گفتار درمانی ببرین .هیچ راهی ندارین .پسر من زجه میزد ولی من میبردم ...تا کم کم عادت کرد

دو روز خیلی کمه کم گمش دو هفته باید بگذره ببینی به بچه میسازه دارو یا نه، و کمش‌باید یه ماه دارو بگیره تا ببینی اثرگذاره یا ته

کاردرمانیو پشت گوش ننداز

آریپیپرازول اگه میگیره یعنی خلق و خوش بهوهم‌ریختس مث پسر من

این دارو قرار نیست تا آخر خواب آور باشه، اوایلش اینجوریه

امگا ۳ که حتا آدم‌سالمشم‌نیاز داره، ولی خارجی بگیر ایرانیش دزشون پایینه ، ب۶ اگه بیشفعال نباشه اوکیه، ولی برا بعضی بیشفعالا ممکنه اوضاع بیشفعالیو بدتر کنه

منم چنتا تمرین طبیعیو تو محیط دارم که هزینه و زمان نمیگیره ازت. اگه دوست داشتی درخواستمو قبول کن که بتونم‌شمارمو بذارم

با همین تمرینا آریپیپرازول و ریتالینو کلونیدینو برا پسرم قطع کردم، الان از اون موقعی که دارو میگرفت هم سرحالتره هم توجه و تمرکزش خیلی بهتره هم خوش اخلاقتره. در واقع اون بچه نق نقویی که حونمو به لب میرسوند الان به خوش اخلاقی و آرامش‌معروفه😅

دو روز خیلی کمه کم گمش دو هفته باید بگذره ببینی به بچه میسازه دارو یا نه، و کمش‌باید یه ماه دارو بگی ...

سلام عزیزم الان دوهفتس دارم دارو میدم به دخترم خیلی تغییر کرده تا صداش میزنم نگام میکنه تماس چشمی تا حدودی برقرار میکنه خیلی خوب شده خدا رو شکر