2777
2789
این واقعا دلیل منطقی نیس اتفاقا افراد نظامی از هر لحاظ تایید شده هستن 

نه فقط ظاهر سازی میکنن از درون داغون

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...
وایییییی تتو خ دوس دارم ی سوال تاتو تا آخر عمر میمونه دیگ؟ منظورم اینه ک امکان نداره ک پاک بشه؟ ...

تا زمانی که لیرز کنی...

نه... شاید بعضیاشون کمرنگ بشن ولی اکثرا مقاومن عین فولاد

پخش نمیشه، تغییر رنگ میده اینجوری دیده میشه، البته بستگی داره به جنس رنگی که استفاده میشه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا زمانی که لیرز کنی... نه... شاید بعضیاشون کمرنگ بشن ولی اکثرا مقاومن عین فولاد پخش نمیشه، تغییر ...

اهاااا یعنی برم لیزر بعد تاتو بزنم درسته؟

تاتو آبرنگ هم پخش نمیشه؟

🩹💚I'm healing 

نه فقط ظاهر سازی میکنن از درون داغون

چون نظام جامعه بزرگی هست و شامل افراد زیادی میشه خوب طبیعتا موارد بد هم زیاد داره اما همشون مثل هم نیستن همسر خودم خداروشکر بسیار پاک و فهمیده هستن

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
چون نظام جامعه بزرگی هست و شامل افراد زیادی میشه خوب طبیعتا موارد بد هم زیاد داره اما همشون مثل هم ن ...

درسته خداروشکر 

اهاااا یعنی برم لیزر بعد تاتو بزنم درسته؟ تاتو آبرنگ هم پخش نمیشه؟

نه... ربطی نداره دستگاهاشون فرق داره

ببین بازم میگم بستگی به رنگ استفاده شده داره، ولی نسبت به تاتو مشکی امکانش کمتره که تغییر رنگ بده... ولی به مرور زمان چند سالی بگذره شاااید کمرنگ بشه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
مسایل اخلاقی 

همسر من قبلا نظامی بودن و الان هم دوست نظامی کم نداریم به نظر من که با چشم دیگه آدمهای خوبی هستن حالا مورد بد یه چند تاییش طبیعیه تو هر شغلی ولی اکثرا من تایید میکنم 

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
جنسِ جوهر خوب باشه پس پخش نمیشه هیچ وقت درسته؟

تا جایی که من میدونم اینه... پخش نمیشه ولی کمرنگ شدن احتمالش هست

همسر من قبلا نظامی بودن و الان هم دوست نظامی کم نداریم به نظر من که با چشم دیگه آدمهای خوبی هستن حال ...

نمیدونم شاید اونایی که من دیدم آنقدر بد بودن و واقعا هم نمیشه تعمیم داد

اوکیه طرح تاتو داری بفرستی چند تا وایی ذوق کردم پیدات کردم😂💅

طرح تاتو های خودمون و از مشتری میگیریم سید🗿

ولی اگه پینترست داری چندتا متن بفرستم سرچ کن خیلی کیوتننن