2821
2789
عنوان

ساده ردنشید

260 بازدید | 27 پست

سلام ببخشید عنوانم اینجوریه میخواستم بدونم کسی هست که مشاور یاتراپیست خوب که تو اینستا اینا بشناس ک پبام بدی جواب بد یاتلفنی وقیمت مناسب باش من شهرستانم و اینجامشاور خوب ندار مشاوره هم دررابطه باخودم نه زوج درمانی واینها

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برا چه موضوعی؟

من ادمیم که یه اتفاقی برام بیفته اصلا ازذهنم درنمیاد بایه مشکل ازپادرمیام زندگی و برای خودم ودوربریام سخت میکنم دست خودمم نیست میخام بهش فک نکنم امابازمیبینم توفکرشم

واقعا🥺؟

اره ، یکیشون میگفت مکالمه ۵۰ دقیقه ای حضوریش ۵۵۰ ، تو اینستا بود ، ببین نکن هیچ تراپیستی بالاتر از خدا نیست ، اینا اگثریت دنبال پولن ،

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اره ، یکیشون میگفت مکالمه ۵۰ دقیقه ای حضوریش ۵۵۰ ، تو اینستا بود ، ببین نکن هیچ تراپیستی بالاتر از خ ...

چیکارکنم ذهنم اروم شه فکر اینده رونکنم فکر اتفاقای بدی ک شاید بیفته 

من ادمیم که یه اتفاقی برام بیفته اصلا ازذهنم درنمیاد بایه مشکل ازپادرمیام زندگی و برای خودم ودوربریا ...

منم همین مدل بودم.. حالم خیلی بد میشد هرموضوعی برام تا دوسال بازخورد وواگویه داشت

ماه رمضون نشستم باخدا حرف زدم 

گفتم خسته ام.. داغونم.. حالم بده.. نمیتونم دیگه.. خودت یه نیرویی بده تمومش کنم یا تمومم کن.. خیلی بهترشدم.. اللان باخودم عهدبستم هررروقت موضوعی خواست تو ذهنم مرور بشه پنج تا ایه الکرسی بخونم.. بعدش استغفار وصلوات.. خیلی کمکم کرده خیلی 

چیکارکنم ذهنم اروم شه فکر اینده رونکنم فکر اتفاقای بدی ک شاید بیفته 

نظر منو میخوای ، کتاب بخون ، باشگاه برو خودتو مشغول کن یه سرگرمی چیزی یاد بگیر ، برو بیرون ، بگرد ، اشپزی کن ، بعدش هم زیارت عاشورا و دعای توسل خیلی تاثیر داره باور کن با خدا حرف بزن اروم اروم میشی 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

منم همین مدل بودم.. حالم خیلی بد میشد هرموضوعی برام تا دوسال بازخورد وواگویه داشت ماه رمضون نشستم ب ...

واقعا یعنی نماز میخوندید ؟من که خیلی وقته نمازهم نخوندم بعدماه رمضون😔