2777
2789
عنوان

ساده ردنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 27 پست
پادکست گوش کن اپلیکیشن کست باکس رو بریز تو گوشی  بعد این نقطه رو سرچ کن  مربوط به حسین ...

دقیقا منم میخواستم همین بگم 

عالیه ه ه ه حسیییین 

حرفاش مثل آب رو اتیش 

کتابایی هم ک معرفی میکنه عالیه 

حتما گوش بدید هم اینستا داره هم یوتیوب هم سایت 

Hosein aura 

ی پادکستم داره " چطور ذهنم آروم کنم" برای این خانوم عالیه

خدايا شكرت 🌹💖 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنون چشم

کتاب نیروی حال رو بخون اونم خوبه 

هر وقت فکر اومد سراغت به دم و باز دمت توجه کن و مسیرشون رو تو بدنت دنبال کن

یوگا برو مدیتیشن کن 

اعداد رو برعکس بشمار 

سعی کن در لحظه حال باشی به کاری که میکنی تمرکز کن 

سخته ولی شدنیه

واقعا یعنی نماز میخوندید ؟من که خیلی وقته نمازهم نخوندم بعدماه رمضون😔

نمازمم میخونم.. بخون شمام.. خیلی تلاش میکنم  فکرم سمت اتفاقات نره.. من خیلی حالم بدبود قشنگ چهارپنج کیلو کم کرده بودم.. احوالم داغون بود.. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی.. خدا نگذره از باعث بانیش که این چندماه دیگه از زندگی سیر بودم ولی تونستم خودمو جمع وجور کنم.. 

یه چیزی بگم ک بدونید من جنس دنددنام داغون کلا رواعصابم بود خانوادگی ارثی اینجوریه حتی جلو بااصرارخودم رفتم درست کنم بدون تحقیق رفتم یه جاگفتن فلان وفلان باید بش بعد دیدم وای دارن بدتر میکنن رفتم یه جادیگ گفت اصن نیاز به روکش نداشت باعصب کشی و پرکردن تموم بود نصف کارم انجام دادم الان این به حساب درست کرده اما همش باخودم میگم الان ظاهرش درست معلوم نی چقد عمر کنه چی بش ای کاش نمیکردم ای کاش نمیرفتم ینی چی میش ینی اصلا ازذهنم درنمیاد

کلا ذهنمو زندگیمو داغون میکنم واس اتفاقی که هنو نیفتاده یااینده ای ک معلوم نیست اصن فرداش زمده هستم ...

دقیقا عین منی.. ولی به حرفایی گفتم عمل کن.. یه هفته... بعدا عادت میکنی حال دلت بهتر میشه.. حالت خوب شد برای تعجیل درظهور اقا دعا کن.. هر روز یه دونه صلوات برای سلامتیشون بفرست..