2777
2789
عنوان

چقدر خونه مادر شوهرتون می مونین

156 بازدید | 22 پست

بچه ها من دعوای سختی کردم باهاشون دیگه حرمتی بینمون نمونده 

اخه هر وقت شوهرم خونمون بود زنگ میزن بیا اونجا گاهی نمیرفتیم 

وقتیم نیست  شوهر میگن بیا اونجا  بگم کار دارم میگن چه کاری بگم چه کاری میگن بعدا انجام بده بگم بچه خواهرم اینجاست میگن اونم بیار وقتیم که میریم  خونشون مثلا همیشه برا ناهار میگه بیاین ساعت ۱۱که بری دیگه برگشتنت با خداست تا ۶..و ۷به هر بهونه ای اونجا بایدبمونی  فعلا چون تو جریان طلاق بودیم باهاشون قطع ارتباط کردم دلمم نمی خواد آشتی کنم ولی آخرش چی کلا  چیزی نباید ازشون پنهون باشه همه چیزو باید بدونن خیلی رو مهم وقتی بهشون فکر میکنم خیلی عصبی میشم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من آخرین بار دی ماه رقتیم 

هر موقع بخواد خودش میاد سر میزنه

پدر شوهرمم اصن نمیاد زنگ میزنه فقط 

خواهر شوهرم ندارم جاری هم ندارم 

فقط یه مادر همسرم هست 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

تقریبا ت شرایط شما بودم حدودا یکماه بود ک ن بهشون زنگی زدم و ن دیدمشون ی بار کلا ت این یکماه دیدم اونم تصادفی خیلی سرد و با کمی لبخند سلام کردم و تموم

پریشب بعد یکماه رفتم خونشون صبح هم پاشدم اومدم خونه

الآن دوباره شوهرم میگ فردا شب خونه خالشون دعوتیم مجبورم دوباره ی شب برای خواب بمونم ولی صبحش پا میشم میام خونه اصلا نمیمونم هرچیم اصرار کرد ت نباید بمونی ب این فکر کن بمونی باید برینه ت اعصابت وقتیم شوهرت نیست اصلا اصلا نرو  

من الان ناراحتم سر اینکه چرا نمیگن برم خونشون و دعوت نمیکنن منو شش ماهم نرم کاریم ندارن

کاش اینام اینجوری بودن تازه هر وقت هم شوهر نیست میگن تو باید بیای اینجا بخوابی خیلی حرص درارن من اصلا باهاشون راحت نیستم 

والا من آخرین بار دی ماه رقتیم  هر موقع بخواد خودش میاد سر میزنه پدر شوهرمم اصن نمیاد زنگ میز ...

خوش به حالت به خدا من یه خواهر شوهر و جاریم دارم برا هفت پشتم بسن

کاش اینام اینجوری بودن تازه هر وقت هم شوهر نیست میگن تو باید بیای اینجا بخوابی خیلی حرص درارن من اصل ...

بخدا انقد غصه میخورم میگم چرا شوهرم نیس خبرم نمیگیرن

الان مگه بد باهات رفتار میکنن؟چرا بدت میاد؟

تقریبا ت شرایط شما بودم حدودا یکماه بود ک ن بهشون زنگی زدم و ن دیدمشون ی بار کلا ت این یکماه دیدم او ...

دقیقا نمیرم وقتی شوهرم نیست همیشم تلبکار بودن که این فقط با شوهرش میاد خونه ما اخه هر وقتم که تنها بودم یه چیزی بارم کردن 

بخدا انقد غصه میخورم میگم چرا شوهرم نیس خبرم نمیگیرن الان مگه بد باهات رفتار میکنن؟چرا بدت میاد؟

مثل من نیستن کلا آدمای خاله زنکین اصلا نمی تونم باهاشون چب به راست تیکه میندازن اینقدر که فضولا خدا میدونه همون بهتر سرت تو زندگی خودت باشه حداقل هر کار دوست داشتی میکنی مثل من خوبه  فقط آمار دستشویی رفتن منو ندارن شوهرم هم مثل خودشونه خاله زنک

دقیقا نمیرم وقتی شوهرم نیست همیشم تلبکار بودن که این فقط با شوهرش میاد خونه ما اخه هر وقتم که تنها ب ...

آره انگار آهو پیدا میکنن برا شکار هرچی دق و دلی دارن سرما خالی میکنن ،ت همون با شوهرت برو با شوهرت بیا اصلا ب حرفشون محل نده انگار نشنیدی پیششون خودت بزن ب خریت و کریت