کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7609 عنوان کیا شیمی بلدن؟ 96 بازدید | 9 پست انتالپی میشه انرژی فعال سازی به علاوه ∆H؟ من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️ 1403/03/07 | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7609 جزوه فراهانی باشه؟ :))) اره😂👌 من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6170 دلتا اچ مگه همون انتاپی نیست؟ بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7609 دلتا اچ مگه همون انتاپی نیست؟ نمی دونم من اینا رو بلند نیستم من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6170 نمی دونم من اینا رو بلند نیستم دلتا اچ همون انتالپی هست عزیزم بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7609 دلتا اچ همون انتالپی هست عزیزم مرسی من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7609 دلتا اچ همون انتالپی هست عزیزم یه سوال الان اینجوری درسته بگیم کهدلتا اچ انتالپی واکنش هستو سطح انرژی واکنش دهنده، انتالپی واکنش دهندهو سطح انرژی فر آورده، انتالپی فرآورده هست من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6170 یه سوال الان اینجوری درسته بگیم که دلتا اچ انتالپی واکنش هست و سطح انرژی واکنش دهنده، انتالپی واکن ... بله عزیزمانتالپی کل همون سطح انرژی رو نشون میدهولی انتالپی پیوند که زیرمجموعه انتالپی کل هست برای اون ماده ای بیشتره که سطح انرژیش پایین تر باشه.ولی همین ماده انتالپی کلش کمتره بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7609 بله عزیزم انتالپی کل همون سطح انرژی رو نشون میده ولی انتالپی پیوند که زیرمجموعه انتالپی کل هست برا ... مرسی من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️