2777
2789
عنوان

عزیزان اشنا با قبولی فرهنگیان

8566 بازدید | 23 پست

سلااام حالتون چطوره

ببخشید خانومایی که در جریان قبولی دانشگاه فرهنگیان هستن

الان با توجه به اینکه نهایی مهم شده

کسی از دوستان و اشنایان یا خودتون 

با چه نمره هایی یا رتبه ای وارد شدند و شدید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگیان ب رتبه نیست عزیزم

چون بومی گزینیه(یعنی شما فقط تو استان خودت(بعضی رشته ها) و تو شهر خودت (بعضی رشته ها) میتونی قبول بشی و انتخاب رشته کنی)

حالا بستگی داره استانتون چقد ظرفیت داره (مثلا تهران ۴۵۰۰ تا سالانه ظرفیت داره اما استانهای کوچیک در حد ۲۰۰/۳۰۰ نفر)

حالا تو تهران با رتبه بالا هم پذیرش دارن چون ظرفیت زیاده ولی استان کوچیک بهترینا انتخاب میشن(سیستم بهترین رتبه رو انتخاب میکنه یعنی مثلا اگر رتبه ۵۰۰۰ و ۵۰۰۱ یه کد رشته رو انتخاب کردن اول ۵۰۰۰ اولویته)

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

عزیزم  امسال دعوت به مصاحبه  بدون تاثیر معدله

میشه اینو توضیح بدید 

الان من برای سال اینده میخوام قبول بشم یعنی کنکور ۱۴۰۴ هستم و اینکه بدون تاثیر معدل یعنی نمره کنکور تجربی یا خود فرهنگیان ؟

یکی دیگه از دوستام پارسال رتبش ۸۸ رفت دبیری الهیات یکی دیگه ۲۶۰۰ آموزش ابتدایی یکی دیگه ۳۵۰۰ دبیری ...

برای قبولی دبیری تجربی هم همینقدر رتبه باید بالا باشه؟

میشه اینو توضیح بدید  الان من برای سال اینده میخوام قبول بشم یعنی کنکور ۱۴۰۴ هستم و اینکه بدون ...

تاثیر معدل هست الان کسایی که فرهنگیان کنکور دادن مجاز به انتخاب رشته شدن حتی دعوت به مصاحبه تخصصی و عمومی هم میشن ولی نهایی ۵۰ درصد تاثیر داره نهاییات کم باشه امکان داره رد بشی امسال اینجوری سال بعد رو نمی‌دونم 

حقیقتا مداحیامو بیشتر از آدما دوست دارم(:🫀
فرهنگیان ب رتبه نیست عزیزم چون بومی گزینیه(یعنی شما فقط تو استان خودت(بعضی رشته ها) و تو شهر خودت ( ...

اهااا یعنی من که از استان کرمانم باید دانشگاه فرهنگیان کرمان من رو قبول کنه؟

اهااا یعنی من که از استان کرمانم باید دانشگاه فرهنگیان کرمان من رو قبول کنه؟

لزوما نه

محل تحصیل ممکنه هر جایی باشه(تو دفترچه مشخصه) اما محل خدمت قطعا استان خودتونه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..