2777
2789
عنوان

نظرتون راجب فیلم عامه پسند چی بود؟

9620 بازدید | 19 پست

به نظر من بازی بازیگرا و اینا عالی بود اما داستانش خوب نبود کلا از فیلمایی ک پایان باز دارند یا اخرش تلخه خوشم نمیاد، کلا ناامید کننده بود فیلمش ، راجب بدبختی ک خوشبخت نشد هیچ ، بیچاره تر هم شد🤕

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان دارم نگاهش میکنم فعلا که ازش خوشم اومده تو قسمت شروع کسب و کارشونن، بزار تا اخرش ببینم خبر بدم😂

لطفا تو تاپیک ها منم راهنمایی کنید

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

اینک آخرش عشق من چیشد کلا جریانش اون پسره ک مثلا با خانم معتمد آریا جیک تو جیک شدن و اینک مردمش مردم ...

هوتن کلا یهو رفت بیچاره رو توی اوج مشکلات تنها گزاشت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

ولی اینک نقش لاشی رو بازی کرد عجیب بود بهش نمیومد 

چون تو اون فیلمه ک دوتابردادر بودن و خان روستا بودن هردو عاشق هدی زین‌العابدین شدن چقدرررررر زیبا بازی کرد دامادشون بهرام بوقی بود

از وقتی کروناعه شدید گرفتم حافظمو از دست دادم

همین الان دارم نگاهش میکنم فعلا که ازش خوشم اومده تو قسمت شروع کسب و کارشونن، بزار تا اخرش ببینم خبر ...

اولین بار من تو فیلم شبی ک ماه کامل شد دیدم و عاشقش شدم دقیقا هم از اونجا درخشش تو بازیگری آغاز شد

و یک بازیگر دیگه هم ک قا هست رو ب شدت دوسش دارم امیر آقایی وای وای وای ابهتش کلاسش مردونگیش تیپ زدنش لباس پوشیدنش راه رفتنش حرف زدنش نگاه کردنش  دست ب عاشق شدنشم ک حرف نداره 

و تو فیلم آقازاده دست ب لاشی(نقش بازی کردن وگرنه در واقعیت ب دور هستن ) شدنش حرف نداشت و قشنگ بازی کرد  فیلم‌هایی ک این اقایون بازی میکنن واقعا از هنر فراتره