2777
2789
عنوان

تاخیر گفتاری بعد از چهارسالگی

373 بازدید | 61 پست

مادرانی ک نگران هستند اگه مثل من بچتون بیشتر وقتها تو خونه اس فقط هراز گاهی پارک میبرید مطمئن باشید بچتون پیشرفت نخواهد

بازی های فکری و توجه تمرکز و فقط وقتی انجام بدید ک بچه خودش دوس داره وگرنه حتما حتما حتما بذارین تو کوچه با بچه ها بازی کنه اصلا هم دنبالش نیفتین بهش ایمان بیارین ک خودش میتونه از پس خودش بربیاد..بچه ها رو به حال خودشون رها کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من سه سال و نیمه هست خیلی به زور چندتا کلمه میگه 

یعنی بفرستمش مهد 

توی خونه است همیشه دوتا بچه دیگه دارم باهاشون بازی میکنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بچه من سه سال و نیمه هست خیلی به زور چندتا کلمه میگه  یعنی بفرستمش مهد  توی خونه است همی ...

اینم بگم پنج ماه هست که تلویزیون خاموش خیلی بهتر شده به اسمش واکنش نشون میده و به حرفام گوش میده ولی حرف نمیزنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

کتاب داستان 

فقط کتاب داستان بخونید براشون معجزه می‌کنه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دختر من چهار سالشه متاسفانه بیرون از خونه اصلا با کسی حرف نمیزنه

بچه ی بزرگ من هم همین بود

گذاشتم مهد

یه روز دیدم مربیش زنگ زده که همه از ذوقشون گریه شون گرفته بود گفتم چی شده گفتن بالاخره بچه ات با ما حرف زده

اینم بگم پنج ماه هست که تلویزیون خاموش خیلی بهتر شده به اسمش واکنش نشون میده و به حرفام گوش میده ولی ...

اره کلاااااا حتی یک دقیقه هم گوشی و تلویزیون حتی صدای موزیکال اسباب بازیارو نمیزارین بشنون فقط صدای طبیعی

دختر منم سه سال و نیمشه همه چیزو میگه با بچه های بزرگتر دوست میشه اعتماد بنفس خوبی داره فقط میخواد جملات زیاد بگه قاطی میکنه وسطاش کلمات نامفهوم میگه 

باهاش تو‌خونه کار میکنم هر روز پارک میبرم 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
با ی بار دو بار ک نمیشه نظر داد تابستونو کلا بذارید بره بیرون قطعا یاد میگیره چجور ارتباط بگیره

ن ک کلن کم حرف میزنم وقتی بیرون باشیم پیش کسی حرف بزنه یهو تعجب میکنن اووووو بالاخره حرف زد و می‌خندن و این باعث میشه بچم بیشتر خجالت بکشه و حرف نزنه

حرف دیگران داغونم کرده هی ازم میپرسن هنوز حرف نمیزنه ؟