2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با مامانمه یا آبجیم

315 بازدید | 17 پست

خواهرزادم دو هفته دو سه بار میره خونه مامانم اینا اکثرا شبم میمونه.مامانم ناراحته میگه یکم آدم خودم نیستم استراحت کنم یا بیرون برم.میگه وقتی کسی نباشه هرچی دلم بخراد غذا درست میکنم و استراحت میکنم اما وقتی بچا میان مجبورم غذا درست کنمو کار کنم و استراحت ندارم دیگه خسته شدم.میگه تمام وقتمو صرف شماها که بچم بودید کردم حالا که وقت استراحتمه بچه هاتو میفرستید بیان.از اون طرفم اون یکی خواهرم طلاق گرفته و بچشو مامانم داره بزرگ میکنه. اون خواهرم میگه چطو بچو اون خواهرمو بزرگ میکنه اما بچه من که میره اونجا حوصله نداره.

بنظرتون حق با کیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با مادرتون خواهرتون اینجا داره بچگانه عمل میکنه مادرتون حالا از سر اینکه اون بچه خواهرتونو الاخون والاخون نشه نگه داریش میکنه دلیل نمیشه چون داره ی لطفی به اون خواهرتون میکنه خواهر شما سو استقاده کنه بچشو شبم بذاره! 

نمیتونم بگم حق باکیه‌ولی خب مامانتون نباید بگه ک بااومدن شما من نمیتونم استراحت کنم خب هر خونه ای ک بگیری بچه هاش رفت امددارن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

دیگه خوبی از حد بگذره وظیفه میشه

حق با مادرتون هست و نباید قبول کنه. من دارم از خسنگی میمیرم ولی حاضر نیستم‌حتی یک‌روز بچه مو بدم ب کسی ک بعدش اینطور بگن. عزت نفس بچه ام برام‌خیلی مهمه

یه موقع مادربزرگ پدربزرگ خودشون دوست دارن با نوه ها وقت بگذرونن خودشون اصرار میکنن بیاین  اونا فرق داره اما کسی که به زبون میگه ولم کنین یکم نفس بکشم دیگه نباید به عنوان مربی مهدکودک ازش استفاده بشه!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

آدم چرا جایی بره که طرف تو روش داره میگه نیا.نیار.سرباری.

مادرتون در مقابل بزرگ کردن بچه های خودش مسئول بوده و مسئولیتش رو تمام کرده.

ولی در مقابل بزرگ کردن نوه هاش بنظرم حق داره که بگه وظیفه ای ندارم.

اینکه بچه ی اونو نگه میداره از لطفشه.

ارث نیست که اون یکی خواهرت بگه حق منو هم بده

حق بامادرته بچه هاش باید ملاحظه شوبکنن اونی که طلاق گرفته چاره نداره اومده اونجا بقیه که میتونن کمتر ...

چاره نداره چیه

بچه اش رو نمیتونه نگه داره بده دستش باباش

ب مادرش چه ربطی داره بنده خدا

من نمیدونم چرا بعضی بچه ها خودشونو میزنن ب اون راه 

مگه مادرتون اسیر شماس  یکم رعایت کنین خب اونم حق زندگی داره دلش میخاد یه روزایی تو هفته استراحت داشته باشه

یه روز تو هفته برنامه داشته باشین همتون برین خونه مادرتون 

بقیه هفته رو بزارین ب حال خودش باشه

حتی اونی ک طلاق گرفته بهتره یه روزهایی مادرتونو تنها بزاره 

تا مامانه ریکاوری شه