2777
2789
عنوان

چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 61 پست
تقلب کار زشت و بدی هست طرف وقت گذاشته خونده یه کسی هم نخونده بیاد تقلب کنه کسی که نتقلب هست حسادت می ...

اون بخونه بیست بگیره خودشو بکشونه بالا اگر قرار باشه سر هرچیزی زندگی ی یکی دیه رو خراب کنه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنگ؟ اها رقابت بچه گانه  میخوای از روی حسادت یه نفرو از نون خوردن محروم کنی یه نفر رو یه سال ع ...

چه چرت

فک نمیکنین همون شخص معدلش ۱۹ بشه من ۱۸ بشم اون قبوله من نه؟

منی ک خوندم یسال میوفتم عقب اون میره جلو؟

با همین طرز تفکر انقد دکتر و معلم سهمیه ای داریم جامعه ب گند کشیده شده

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
داره یه عمل ناشایست رخ میده، یه بی عدالتی داره جلو چشمت اتفاق میوفته نباید سکوت کنی وگرنه زیاد میشه ...

موافقم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اون بخونه بیست بگیره خودشو بکشونه بالا اگر قرار باشه سر هرچیزی زندگی ی یکی دیه رو خراب کنه ...

شما با کلمه ای به اسم عدالت اشنا هستین؟؟؟

تقلب کار زشتی هست شاید خوتت متقلب هستی بهت برخورده که ما مخالف تقلب هستیم برای همین اینجوری میگی

داره یه عمل ناشایست رخ میده، یه بی عدالتی داره جلو چشمت اتفاق میوفته نباید سکوت کنی وگرنه زیاد میشه ...

اونم کمک بخواد تقلب چه بخواد چه نخواد میشه از صد درصد حداقل شصت درصد تقلب باخودشون دارن حق ایشون اینه که امتحان بیست میگیره بیستشو کامل بهش بدن حقی درمورد برگه ی کس دیگه نداره 

چه چرت فک نمیکنین همون شخص معدلش ۱۹ بشه من ۱۸ بشم اون قبوله من نه؟ منی ک خوندم یسال میوفتم عقب اون ...

جامه با کم کاری خراب میشه نا با امتحانات بچه گانه دبیرستان بعدشم نمره مشخص نمیکنه کی خونده کی نخونده یه نفر تلاشش زیاده نمره کم میگیره یه نفر شب امتحان میخونه نمره زیاد ربطیم به هوش نداره به کسی کم کاری کنه حقش نیست بدی جامعه رو به نمره ربط ندین اونایی که نمره بالا کردن چه خاکی تو سرمون کردن بازم عملی انجام بدید از حسادتتونه نه چیز دیه

اونم کمک بخواد تقلب چه بخواد چه نخواد میشه از صد درصد حداقل شصت درصد تقلب باخودشون دارن حق ایشون این ...

شما یچزی بنام رقابت حالیته؟

جامه با کم کاری خراب میشه نا با امتحانات بچه گانه دبیرستان بعدشم نمره مشخص نمیکنه کی خونده کی نخونده ...

چ چرت و پرت میگینا

همین نمره ها دانشگاه و اینده و کل زندگی مارو تعیین میکنه

چی میگی تو

حتما به همه بگو مراقب رو میکشن حراست  دانش اموزه هم از امتحان ها محروم میشه

مرسی عزیزم

اونم کمک بخواد تقلب چه بخواد چه نخواد میشه از صد درصد حداقل شصت درصد تقلب باخودشون دارن حق ایشون این ...

بله اگر همه سکوت کنن این اتفاق بیشتر و بیشتر میشه اما اگر جایی دیدی داره ظلم میشه بی تفاوت نبودی و هرکسی از خودش شروع کنه جامعه بهتر میشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
شما با کلمه ای به اسم عدالت اشنا هستین؟؟؟ تقلب کار زشتی هست شاید خوتت متقلب هستی بهت برخورده که ما ...

من اتفاقا روزی هفده ساعت مطالعه داشتم حتی یه بارم به تقلب نیاز پیدا نکردم ولی از تقلب دیگرانم ناراحت نشدم چون خودم به نوبه ی خودم تلاشمو کردم و حقمم بهم دادن نیازی به ناراحتی از کس دیه نداشتم اونایی که توی خودشون شک پیدا میکنن این تمایل نابود کردن کس دیه دارن