بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما فکر کن من استادم ویه شاگردم میدونم که واقعا بچه ی درس خونیه شب امتحان مادرش فوت شد من ینی نمیتونم از اختیاراتم استفاده کنم و بهش نمره اضاف بدم ونونم حرامه؟اینو بش نمیگن ظلم بش میگن درک
من خودم میدیدم بچه ها میرفتن گزارش میدادن خیلی ناراحت میشدم رقابته درسته ولی قبل رقابت داریم با هم درس میخونیم با هم رفیقیم رقابت حالا جای خود ما از افرادی که خبر چینی کنن واقعا بدمون میومد با این که خودمونم اهلش تقلب نبودیم
بله عزیزم 🤦🏻♀️ معلومه که حرامه هرجوری میتونی کمکش کنی ولی نه وقتی پای بچههای دیگه وسط باشه
من حرمتی توش نمیبینم گاهی اوقات فایده ی یه کاری از ضررش بیشتره عقلاء کاری که فایدش بیشتره انجام میدن یه چیزی مثل دروغ مصلحتیه که گاهی اوقات اصلا واجب میشه وجون یه نفر دیه درخطره حسن قبح عقلی دراین موارد ذاتی نیستن وعرضین و طبق مصالح ومفاسد بهشون حسن یا قبح اطلاق میشه وشارح( خدا وپیامبر) این موارد رو طبق عقل برسی میکنه عقلم مذمت میکنه شخصی رو که خیر بیشتر رو با خیر کمتر عوض کنه
من حرمتی توش نمیبینم گاهی اوقات فایده ی یه کاری از ضررش بیشتره عقلاء کاری که فایدش بیشتره انجام میدن ...
سر جلسه داره به طرف تقلب میرسونه، کم ندیدم از این موردا همشون مادرشون شب قبلش مرده بودن؟؟؟اگر کار خوبیه چرا یواشکی و مخفیانه انجام میدن؟؟ چرا میترسن لو برن؟ بیخیال چی رو داری توجیح میکنی؟