2777
2789
عنوان

چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که اینده تو تضمین میکنه نمره نیست سوادته 

من دیگه جواب نمیدم

حرف همو نمیفهمیم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
وا 😐 بیخیال ولش کن

شما فقط رقابت رو نگاه میکنی 

شما فکر کن من استادم ویه شاگردم میدونم که واقعا بچه ی درس خونیه شب امتحان مادرش فوت شد من ینی نمیتونم از اختیاراتم استفاده کنم و بهش نمره اضاف بدم ونونم حرامه؟اینو بش نمیگن ظلم بش میگن درک

اره من از شما ایراد نمیگیرم فقط طرز فکرامون متفاوته امیدوارم به دل نگیرید

🌹

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
شما فقط رقابت رو نگاه میکنی  شما فکر کن من استادم ویه شاگردم میدونم که واقعا بچه ی درس خونیه ش ...

بله عزیزم 🤦🏻‍♀️ معلومه که حرامه هرجوری میتونی کمکش کنی ولی نه وقتی پای بچه‌های دیگه وسط باشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

من خودم میدیدم بچه ها میرفتن گزارش میدادن خیلی ناراحت میشدم رقابته درسته ولی قبل رقابت داریم با هم درس میخونیم با هم رفیقیم رقابت حالا جای خود ما از افرادی که خبر چینی کنن واقعا بدمون میومد با این که خودمونم اهلش تقلب نبودیم

حرام وحلال رو شما مشخص نمیکنی خدا مشخص میکنه اونیم که خونده نمرشو میگیره حقی زائل نشده

اون رو که صدالبته خدا مشخص می کنه

اما وظیفه ی مراقب اجازه ندادن به تقلب کردن هست نه رسوندن سوالات 

اما کسی که خودش تلاش نکرده و یه نمره ای از طریق تقلب گرفته حق بقیه رو ضایع کرده 

بله عزیزم 🤦🏻‍♀️ معلومه که حرامه هرجوری میتونی کمکش کنی ولی نه وقتی پای بچه‌های دیگه وسط باشه

من حرمتی توش نمیبینم گاهی اوقات فایده ی یه کاری از ضررش بیشتره عقلاء کاری که فایدش بیشتره انجام میدن یه چیزی مثل دروغ مصلحتیه که گاهی اوقات اصلا واجب میشه وجون یه نفر دیه درخطره حسن قبح عقلی دراین موارد ذاتی نیستن وعرضین و طبق مصالح ومفاسد بهشون حسن یا قبح اطلاق میشه وشارح( خدا وپیامبر) این موارد رو طبق عقل برسی میکنه عقلم مذمت میکنه شخصی رو که خیر بیشتر رو با خیر کمتر عوض کنه

اون رو که صدالبته خدا مشخص می کنه اما وظیفه ی مراقب اجازه ندادن به تقلب کردن هست نه رسوندن سوالات&n ...

اگر واقعا حقی ضایع کرده باشه خدا پدرش درمیاره  وچوبش میخوره من تو این مورد کاری ندارم ولی این که حلال حروم یه شخص رو عمومی کنن خدا از این کار بیزاره

من حرمتی توش نمیبینم گاهی اوقات فایده ی یه کاری از ضررش بیشتره عقلاء کاری که فایدش بیشتره انجام میدن ...

سر جلسه داره به طرف تقلب میرسونه، کم ندیدم از این موردا همشون مادرشون شب قبلش مرده بودن؟؟؟اگر کار خوبیه چرا یواشکی و مخفیانه انجام میدن؟؟ چرا میترسن لو برن؟ بیخیال چی رو داری توجیح میکنی؟

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
اگر واقعا حقی ضایع کرده باشه خدا پدرش درمیاره  وچوبش میخوره من تو این مورد کاری ندارم ولی این ک ...

خدا خودش گفته اگه جایی بی عدالتی دیدین بگین نه اینکه سکوت کنید حتی پیامبران و امامان هم گفتن 

طرف تو مکان عمومی میاد به یه دانش اموز تقلب می رسونه قرار نیست که بقیه ساکت بشینن