داره یه عمل ناشایست رخ میده، یه بی عدالتی داره جلو چشمت اتفاق میوفته نباید سکوت کنی وگرنه زیاد میشه ...
اونم کمک بخواد تقلب چه بخواد چه نخواد میشه از صد درصد حداقل شصت درصد تقلب باخودشون دارن حق ایشون اینه که امتحان بیست میگیره بیستشو کامل بهش بدن حقی درمورد برگه ی کس دیگه نداره
چه چرت فک نمیکنین همون شخص معدلش ۱۹ بشه من ۱۸ بشم اون قبوله من نه؟ منی ک خوندم یسال میوفتم عقب اون ...
جامه با کم کاری خراب میشه نا با امتحانات بچه گانه دبیرستان بعدشم نمره مشخص نمیکنه کی خونده کی نخونده یه نفر تلاشش زیاده نمره کم میگیره یه نفر شب امتحان میخونه نمره زیاد ربطیم به هوش نداره به کسی کم کاری کنه حقش نیست بدی جامعه رو به نمره ربط ندین اونایی که نمره بالا کردن چه خاکی تو سرمون کردن بازم عملی انجام بدید از حسادتتونه نه چیز دیه
شما با کلمه ای به اسم عدالت اشنا هستین؟؟؟ تقلب کار زشتی هست شاید خوتت متقلب هستی بهت برخورده که ما ...
من اتفاقا روزی هفده ساعت مطالعه داشتم حتی یه بارم به تقلب نیاز پیدا نکردم ولی از تقلب دیگرانم ناراحت نشدم چون خودم به نوبه ی خودم تلاشمو کردم و حقمم بهم دادن نیازی به ناراحتی از کس دیه نداشتم اونایی که توی خودشون شک پیدا میکنن این تمایل نابود کردن کس دیه دارن