2777
2789
عنوان

چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 61 پست

من لو میدادم حتما چون حق ما اونجا خورده میشه بعدش مهم‌ نیست هر اتفاقی میخواد بيفته 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کجا شکایت بکنم

همونجا موقع تقلب و رد و بدل کردن برگه داد بزن بلند بگو سرو صدا کن هم بچه ها شاهدن هم مراقب های دیگه و مسئول حوزه امتحانی و هم بازرس اموزش پرورش که سر حوزه هستن پیگیر میشن. در ضمن اکثر حوزه ها دوربین دارن الان . برای شما هم داره؟ اگه داشته باشه که دیگه تموم 

اون که اره ولی خب نمیدونم به جایی میرسه یا نه

حتی اگر کارت ثمری هم نداشته باشه در همین حد که بترسه از بچه‌های دیگه هم کفایت میکنه اینکه بفهمه قرار نیست همه سکوت کنن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
من لو میدادم حتما چون حق ما اونجا خورده میشه بعدش مهم‌ نیست هر اتفاقی میخواد بيفته 

مرسی گلی

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
وقتی خودت خوب خونده باشی مهم نیست چه کسی چه نمره ای بگیره این کار از حسادته

جنگ سر بیس و پنج صدمه شما چی میگی؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
به مراقبها بگو  وظیفه ی اونا همینه که جلوی تقلب رو بگیرن دیگه

اونا خودشون دارن میرسونن اخه

همونجا موقع تقلب و رد و بدل کردن برگه داد بزن بلند بگو سرو صدا کن هم بچه ها شاهدن هم مراقب های دیگه ...

دوربین هست ولی خاموشه

حتما اینبار همینکارو میکنم

حتی اگر کارت ثمری هم نداشته باشه در همین حد که بترسه از بچه‌های دیگه هم کفایت میکنه اینکه بفهمه قرار ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻ممنون عزیزم

وقتی خودت خوب خونده باشی مهم نیست چه کسی چه نمره ای بگیره این کار از حسادته

داره یه عمل ناشایست رخ میده، یه بی عدالتی داره جلو چشمت اتفاق میوفته نباید سکوت کنی وگرنه زیاد میشه این بی اخلاقی‌ها

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️