2821
2789
زیاد خوندم راجع ب ماه ها ۹۰ درصد هم درست بوده..تیر ماه خیلی زن دوست هستن اصلا خیانتکار نیستن ..زن نج ...

در آخر هم بنظرم ازدواج با تیر خیلی خوبه  یکی از بهترین هاس

خودم و خدام💌

زیاد خوندم راجع ب ماه ها ۹۰ درصد هم درست بوده..تیر ماه خیلی زن دوست هستن اصلا خیانتکار نیستن ..زن نج ...

سلام ما دو روز پیش باهم سر یه شوخی صحبت کردیم یکم صحبت هاش برام تند شد فرداش دوباره صحبت کردیم دیگه صحبتمون بالا گرفت در نهایت هم گفت ولش کن دیگه بحث رو الان دو روزه نه پیام میده بهم کسی که هرروز حتی ی خسته نباشید هم دریغ نمیکرد نه شبا زنگ میزنه کسی که هر شب زنگ میزد، فقط پیام میده خوب بخوابی شب بخیر همین بدون استیکر الان نمیدونم چی کار کنم فکر میکنم از من زده شده و دیگه دوستم نداره نمیدونم از کجا بفهمم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ما دو روز پیش باهم سر یه شوخی صحبت کردیم یکم صحبت هاش برام تند شد فرداش دوباره صحبت کردیم دیگه ...

سلام اگه ازش راضی هستی خودت بهش پیام بده انگار چیزی نشده..اره ازت ناراحته ولی هنوز بدش نیومده ازت اگه سرد باشی کاملا میره و شب بخیر هم نمیگه شوخی کن باهاش بعد ک دوباره گرم شد همون موضوع رو بکش وسط و منطقی حلش کنین بحث نکن

خودم و خدام💌

وا پس بهم نمیخوردید منکه با مرد تیرماهی میسازم و دوس دارم

دروغ گو بود به دروغ گفت دوستم داره پنج روز بی مهلی کرد، ادم کسی رو که دوست داره ول نمیکنه من یه شرط گذاشتم اونقدر مرد نبود بگه با شرطت نمیسازم خدافظی بکنه بی مهلی کرد و منم جواب منفی دادم خانوادشم گفتن موردی نداره. 

2790
2823
2791
2779
2792