2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باهم ک خیلی سخته ولی ۲۱ سن خوبیه تا عروسی کنی و چند سال خوش بگذرونی ۲۶ اینا میشی بعدش بچه...حالا اگه ...

دو سال دیگه از دانشگاه مونده و الان ترم چهارم داره  تموم نیست و میخوام عقد کنم 

[QUOTE=340623569]یعنی سنم موردی نداره؟ [/QUOTEن چه موردی داره....سن بالای ۲۰ تا ۲۴ خوبه بعد از ۲۴ مورد کمتر میاد ک خوب باشه ..بازم میگم اگه شرایطش واقعا خوبه و از اخلاقش مطمعنی بگیرش

خودم و خدام💌

دو سال دیگه از دانشگاه مونده و الان ترم چهارم داره  تموم نیست و میخوام عقد کنم

دوسال بعدی برات درس خوندن سخت میشه فقط ک باید باشعور باشه بهت بگه بخون من موقع امتحاناتت مزاحمت زیاد نمیشم..چون دوستام ک نامزد بودن توی دانشگاه نامزدهای بی فرهنگی داشتن میگفتن ولش کن نخون بیا بریم بچرخیم

خودم و خدام💌

کارمند بود و عالی ..میگفت قصدم ازدواجه باهات بعد دیدم ب چند نفر همینو میگه خخخ ..طرف شما شخصیت خوبی ...

من خواستگارم کارمند شرکت نفته از لحاظ مادی اوکیه خونه و ماشین داره و نوه عموی مامانمه و اشنا هستند حدود ۷ ماهه که باهمیم از لحاظ درک اینکه دانشجو ام تا الان واقعا درکم کرده و همراه بوده و یه استرسی الان دارم یه نگرانی نمیدونم طبیعیه یا نه احساس میکنم زوده از یک طرف میبینم سنم خوبه احساس میکنم نکنه اخلاقش تغییر کنه نکنه این طوری و خیلی چیز های دیگه 

تیر ماه از کجا میگید؟ 

زیاد خوندم راجع ب ماه ها ۹۰ درصد هم درست بوده..تیر ماه خیلی زن دوست هستن اصلا خیانتکار نیستن ..زن نجیب و قشنگ و با حیا  دوس دارن..تو خرج کردن یه ذره خسیس ان اما براعشق شون زیاد اینطوری نیستن..گرم مزاج هستن و محبت هم زیاد میکنن

خودم و خدام💌

2790
2823
2791
2779
2792