2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باهم ک خیلی سخته ولی ۲۱ سن خوبیه تا عروسی کنی و چند سال خوش بگذرونی ۲۶ اینا میشی بعدش بچه...حالا اگه ...

دو سال دیگه از دانشگاه مونده و الان ترم چهارم داره  تموم نیست و میخوام عقد کنم 

[QUOTE=340623569]یعنی سنم موردی نداره؟ [/QUOTEن چه موردی داره....سن بالای ۲۰ تا ۲۴ خوبه بعد از ۲۴ مورد کمتر میاد ک خوب باشه ..بازم میگم اگه شرایطش واقعا خوبه و از اخلاقش مطمعنی بگیرش

خودم و خدام💌

دو سال دیگه از دانشگاه مونده و الان ترم چهارم داره  تموم نیست و میخوام عقد کنم

دوسال بعدی برات درس خوندن سخت میشه فقط ک باید باشعور باشه بهت بگه بخون من موقع امتحاناتت مزاحمت زیاد نمیشم..چون دوستام ک نامزد بودن توی دانشگاه نامزدهای بی فرهنگی داشتن میگفتن ولش کن نخون بیا بریم بچرخیم

خودم و خدام💌

کارمند بود و عالی ..میگفت قصدم ازدواجه باهات بعد دیدم ب چند نفر همینو میگه خخخ ..طرف شما شخصیت خوبی ...

من خواستگارم کارمند شرکت نفته از لحاظ مادی اوکیه خونه و ماشین داره و نوه عموی مامانمه و اشنا هستند حدود ۷ ماهه که باهمیم از لحاظ درک اینکه دانشجو ام تا الان واقعا درکم کرده و همراه بوده و یه استرسی الان دارم یه نگرانی نمیدونم طبیعیه یا نه احساس میکنم زوده از یک طرف میبینم سنم خوبه احساس میکنم نکنه اخلاقش تغییر کنه نکنه این طوری و خیلی چیز های دیگه 

تیر ماه از کجا میگید؟ 

زیاد خوندم راجع ب ماه ها ۹۰ درصد هم درست بوده..تیر ماه خیلی زن دوست هستن اصلا خیانتکار نیستن ..زن نجیب و قشنگ و با حیا  دوس دارن..تو خرج کردن یه ذره خسیس ان اما براعشق شون زیاد اینطوری نیستن..گرم مزاج هستن و محبت هم زیاد میکنن

خودم و خدام💌