2777
2789
عنوان

عشق یا غرور

379 بازدید | 26 پست

منو اکسم سه ماهه ک جداشدییم و رابطمون خیلی خوب بود منتها یه بار دعوای بدی داشتیم وقتی پیش هم بودیم بعد اون دیگه هیچ پیامی ندادیم رابطمون بدون خداحافظی واسه همیشه تموم شد ولی نه شماره های همو پاک کردیم ن توی اینستا انفالو 

هنو دوسش دارم ولی به چشم یه آدمی ک واسم عزیزه نه به چشم عشق 

وقتی کات کردیم حالش از نظر روحی زیاد اوکی نبود 

دیشب یه استوری گذاشته بود ک حالش خوب نیست گفتم بعد این سه ماه حالشو بپرسم 

غرورم میشکنه و کارم بده؟ یا اینک بپرسم حالشو؟ 

به احترام این مدتی ک باهم بودین حالشو بپرس 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید الکی استوری غمگین میذاره که تو کنجکاو شی حالشو بپرسی. اا واقعا عشق بینتون بود نمیذاشت انقدر از هم بی‌خبر بمونید. به نظرم انفالوش کن ‌ تمام

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خب چجوری سه ماه هر دوتون کنار اومدین؟؟؟؟ چرا برا من جدایی اینقدر سخته

و سم سخت بود مدام گریه و ناراحتی 

ولی من قبلا از آدمی که بيشتر از جونمم دوسش داشتم گذشتم سر همین پوست کلفت شدم و سر این رابطه بدون هیچ خواهش التماسی گذاشتم کنار

😐 وقتی دو نفر کات هستن مگه همه چیز بینشون تموم نشده اصلا چطوری بعد کات استوری هم نگاه میکنن🤦‍♂️🥴

خب باید این جا بیوفته که بعد کات قرار نیست دو نفد که یه زمانی عاشق هم بودن الان از هم متنفر باشن / اگه اونجوریه که یعنی اصلا عاشق نبودن همش هوس بوده 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
خب باید این جا بیوفته که بعد کات قرار نیست دو نفد که یه زمانی عاشق هم بودن الان از هم متنفر باشن / ا ...

تنفر که نه.. ولی چی بگم بنظرم هر چیزی بوده بهتره تو همون گذشته بمونه وفتی تموم شده

فقط یه سوال پروفایل شما حس میکنم اشنا هست

تنفر که نه.. ولی چی بگم بنظرم هر چیزی بوده بهتره تو همون گذشته بمونه وفتی تموم شده فقط یه سوال پ ...

حالا یدونه حالشو پرسیدنو از روی انسانیتم داریم 

خب چرا اشنا ؟ 

هیچی فقط فکر کردم قبلا تو یه تاپیک با هم صحبت کردیم

اره حرف زدیم یادم نمیاد سر چی ولی