2777
2789
عنوان

عشق یا غرور

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 26 پست
اره یادم اومد راجب فیلم صحبت کردیم اخر هم که فرصت نشد پیچ اشتباه ببینم 🥴

عععع تو اونی ؟ 😂 فیلم باز لعنتی 😑

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی تباهم  چنتا فیلم دانلود کردم اولش خوشم نیومد دیگه ندیدم.. میترسم نت بدم دانلود کنم😂🤦‍♂️

مگه مجبوری فیلم ببینی خب 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

ازنظرمن،کات یعنی هیچ راه ارتباطی بینتون نباشه

شما همو فالو دارید و استوری همدیگه رو چک میکنید شماره همدیگه رو دارید، ایشونم شمارو از استوریش هاید نکرده

پس میتونی حالشو بپرسی،ولی اگه دیدی با سردی برخورد میکنه 

دیگه پیامی بهش نده و آنفالو کن ،پیگیرش هم نشو

:)🙂🤍

فیلم خوب باشه بد نیست که، روزا که فرصتش نمیشه ولی شبا رو لیشتر پای همین موزیک و کتاب و فیلمم

بجاش سریال ببین 

خیلی سریال نمیبینم.. چون اگر یه قسمت دیدم خوشم اومد میبینی چن د ساعت میشینم پاش🤦‍♂️ شما خودت سری ...

من بخاطر کنکورم نمیبینم / ولی میتونی identity ببینی ( سریال نیست ) 

من بخاطر کنکورم نمیبینم / ولی میتونی identity ببینی ( سریال نیست ) 

منم اخرین سریال که دیدم بریکینگ بد

بعد از اون هیچ فیلمی دیگه بهم حال نداد.. فرصت کردی ببین حتما

باشه ممنون

اشکال نداره اگه درخواست بدم؟ .. هر از گاهی فیلمی، مخصوصاا موزیک خوبی، چیزی بود بهم معرفی کنیم👌

منم اخرین سریال که دیدم بریکینگ بد بعد از اون هیچ فیلمی دیگه بهم حال نداد.. فرصت کردی ببین حتما با ...

باشه مشکلی نیست 

موزیک که بنده حدودا 900 تا اهنگ دارم 😎

بعد کنکورم نگا میکنم ممنون