2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید که اوتیسم داشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11195 بازدید | 77 پست
بهتره به یه روانشناس نشونش بدین اون با یه بررسی حالات و حرکاتش راحت می تونه تشخیص بده که پسرتون تو ط ...

عزیزم نمیدونم چه حرکت کلیشه..بعضی وقتا دور خودش میچرخه ..چیز دیگه ای ندیدم..

بردمش روانپزشک روانشناسسم هست فقط بهم گفت بچت مریضه باید دارو مصرف کنه نگفت چه مریضی.شاید نخواسته نگرانم کنه

میشه درمورد حرکات کلیشه روشنتر توضیح بدید

مثلا ممکنه یه مدت کف دستشو بیاره جلو صورتش و هی به اون زل بزنه...یا حرکاتی اینچنینی یه کاری که مداوم تکرارش کنه...شما باید دقیق از روانپزشک می پرسیدی مشکل پسرتون چی هستش...اوتیسم اختلالی هستش که به صورت یک طیف تعریف شده یعنی هم شدید هست و هم ممکنه خفیف باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا ممکنه یه مدت کف دستشو بیاره جلو صورتش و هی به اون زل بزنه...یا حرکاتی اینچنینی یه کاری که مداوم ...

با این توضیحاتی که من نوشتم بنظر شما احتمال اوتیسم رو داره؟؟بذارید دوباره بگم

1.حرفو میشنوه ولی خودشو به کری میزنه

2.اختلال یادگیری داره..البته بازیهای کامپیوتری رو سه سوته یادمیگیره.اسمای اشیا رو یاد نمیگیره.فقط وقتی بهش میگم تلویزیونو روشن کن.لامپو روشن یا خاموش کن.کنترلو یا گوشیو بیار انجام میده ولی وقتی میگم لگو سبزتو بیار اصن نمیفهمه چی میگم

یکاریو یبار انجام بده بهش اسیب برسه عمرا دنبالش نمیره..دقت و تمرکز رو کارش زیاد داره

.بی نهایت لجبازه و یکدندس..هرچی بهش میگم فلان چیز داغه یا خطرناکه تا تجربش نکنه اهمیت نمیده

معمولا ارتباط چشمی هم برقرار نمی کنند موقع حرف زدن باهاشون نگاهشون به فردی که باهاشون صحبت می کنه نی ...

بعضی وقتا ارتباط چشمی برقرار نمیکنه ولی بیشتر وقتا بهم نگاه میکنه وقتی حرف میزنم

درسته که در مورد این اختلالات چون مربوط به رشته ام هست مطالعات دارم اما برای اینکه جواب قطعی بهتون بدم اجازه بدین با کسی که تو این حیطه کار می کنه یه مشورتی بکنم فردا حتما بهتون اطلاع میدم

درسته که در مورد این اختلالات چون مربوط به رشته ام هست مطالعات دارم اما برای اینکه جواب قطعی بهتون ب ...

منتظرم سمیه جان..فقط اگه روانپزشک خیلی خوبی سراغ دارید بهم اطلاع بدید چون این روانپزشکی که رفتم مطبش خیلی خلوت بود زودم نوبت داد.  یخورده وسواس پیداکردم نسبت به دکترا میترسم دکتر خوبی نباشه و تشخیص اشتباه بده..این دکتروهم از تو نت پیدا کردم 

من درمانگر اوتیسمم . ببین عزیزم بچه ی شما احتمالا اختلال اوتیسم خیلی خیلی خفیف باشه بیشتر ذهنم رفت سمت عدم تمرکز و مشکلات رفتاری که حتما باید درمان بشه . خیلی زود وقت گفتاردرمانی براش بگیر بجای اینکه دنبال اسم مشکلش باشی مشکلات رفتاری رو درمان کن انشالله که خیلی زود به حرف میاد 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

راستی بردار ببرش مرکز اوتیسم اونجا ارزیابیش میکنن اگه اوتیسم باشه تشخیص میدن و درمان رو شروع میکنن . خودتو بچتو علاف این دکتر اون دکتر نکن . 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

من درمانگر اوتیسمم . ببین عزیزم بچه ی شما احتمالا اختلال اوتیسم خیلی خیلی خفیف باشه بیشتر ذهنم رفت س ...

پس احتمال اوتیسمو داره..خودتون مطب دارید؟

دکتر گفتار درمانگر یکه پولکی نباشه الکی جلساتو زیاد کنه و دلسوزانه و قلبا کارشو انجام بده میشه بهم معرفی کنید؟