2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید که اوتیسم داشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11195 بازدید | 77 پست
ارتباط چشمی باهات داره؟  تمرکز میکنه برای نقاشی یا چیدن لگو؟؟

اره ارتباط چشمی داره.ناراحت باشم بغلم میکنه نازم میکنه ..

با لگو خیلی بازی میکنه اونارو سرهم میکنه بعد محکم میکوبه رو زمین لخت ..انگار یه سرویس ظرف یهو میشکنه خوشش میاد ما می ترسیم میخنده

بلد بازی کنه ولی عاشق بچه هاس و اصلا ازشون گریزون نیست..بچه های مهد کودکو موهاشونو میکشه که مربیش گف ...

همینکه مهد میره و با بچه ها ارتباط برقرار میکنه خیلی خوبه. ولی باز ببر پیش یه دکتر خوب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه یه سالو نیمه چه علایمی داشته که بردیش دکتر؟

هشت نه ماهه که بود چن تا کلمه رو خیلی واضح میگفت حتی گهوارشو تاب میداد و آهنگ لالاییشو میخوند ولی یهو استپ زد و هیچی هیچی نمیگفت نگران شدیمو بردیش دکتر مغزو اعصاب اتفاقا از همین نی نی سایت آدرس دکترو گرفتم

همینکه مهد میره و با بچه ها ارتباط برقرار میکنه خیلی خوبه. ولی باز ببر پیش یه دکتر خوب 

اشتباه تایپ کردم براتون..بلد نیست بازی کنه..قلقلکشون میده یا هلشون میده..بهش یاد میدم ولی اون میخواد اینطوری کنه تا اونا بدون دنبالشو اینم فرار کنه عاشق این بازیه.

فعلا دارم میبرمش روانپزشک تا ببینیم چی میشه..همش میترسم بگه اوتیسمه یا بیش فعال جفتش ترسناکه..نوه عمم بیش فعال بود الان افسردس..

اره ارتباط چشمی داره.ناراحت باشم بغلم میکنه نازم میکنه .. با لگو خیلی بازی میکنه اونارو سرهم میکنه ...

بچه های اوتیسم اصلا ارتباط چشمی ندارن بچه های پیش فعالم تمرکز ندارن اصلا من دختر خواهر شوهرم پیش فعاله مطمین باش این دوتا نیست شاید زیادی شیطونه توام ریز شدی روش همه ی بچه ها یه دوره کلماتی و میگن که ممکنه بعدش نگن 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
بچه های اوتیسم اصلا ارتباط چشمی ندارن بچه های پیش فعالم تمرکز ندارن اصلا من دختر خواهر شوهرم پیش فعا ...

تمرکزش تو کارش خیلی زیاده ..یه ماشین داره وقتی حرکتش میده تمام توجهش اینه چیزی زیر ماشین نره..یا عروسکشو کوک میکنه همینکه اون حرکت میکنه اینم ماشینشو سوارمیشه و دقیقا باید تایرش از روی عروسک رد بشه..اما تمرکزش برای یادگیری خیلی بده..از یه سالگی اعدادو رنگارو به هر طریقی بهش اموزش میدم اما یاد نمیگیره ..نمیگم به زبون بیاره ولی ازش درخواست میکنم چیزی دستم نمیده..

عزیزم بیش فعالی کاملا قابل علاج و قابل کنترله. 

بنظرتون دیر نیست برای درمان؟؟دکترش که گفت یکم دیر اوردینش کلی داغون شدم با این حرفش همش عذاب وجدان دارم که وظیمو در حقش درست انجام ندادم بخدا یه ساعت پیش کلی گریه کردم

دختردایی من اوتیسنه.گردن دیر گرفت راه رفتنش تو دوسالگی بود حتی چهاردست وپا نرفت.باهاش ارتباط چشمی نمیتونیم برقرار کنیم.حرف و میشنوه ولی نمیتونه کاری که میگی رو انجام بده .علاقه شدیدی به داییم داره

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...
دختردایی من اوتیسنه.گردن دیر گرفت راه رفتنش تو دوسالگی بود حتی چهاردست وپا نرفت.باهاش ارتباط چشمی نم ...

پسر منم خرفو میشنوه ولی بلند نمیشه انجام بده..اگه گیر بدم دستشو میذاره رو دهنشو میگه هیییس..یا دهن منو میگیره که ساکت بشم

پسر منم خرفو میشنوه ولی بلند نمیشه انجام بده..اگه گیر بدم دستشو میذاره رو دهنشو میگه هیییس..یا دهن م ...

عزیزم ببرش یه دکتر خوب .اگه به موقع راه رفت گردن گرفت فکر نکنم اوتیسم باسه.دکترا تو4سالگی دخترداییم بهمون گفتن اوتیسمه الان 8سالشع.

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...
عزیزم ببرش یه دکتر خوب .اگه به موقع راه رفت گردن گرفت فکر نکنم اوتیسم باسه.دکترا تو4سالگی دخترداییم ...

راه رفتن رو یکم دیر شروع کرد .دوماه تاخیر داشت با هم سنو سالاش.گردنو زود گرفت .توروخدا دعا کنید مشکلی نداشته باشه