2777
2789
عنوان

تفاوت گذاشتن بین بچه ها

179 بازدید | 14 پست

من 7 ماه پیش عروسی کردم توی عقد بابام با هزار منت و تحقیر که مگه شوهرت نداره بده و وظيفه من نیس شهریه مو میداد واسه عروسیم یادمه شوهرم دستش خالی بود به بابام گفتم 2 تومن بده برم لباس و لوازم ارایش بخرم اونم با هزار منت و حرف دادن  مامانم میگفت واسه عروسیت انگشتر میخرم اما روز عروسی فقط یه تومن پول دادن گفتن قبلا بهت پول دادیم همون باشه کادوت 

الان داداشم میخواد عقد کنه درخواست پول کنه سه سوته واسش واریز میکنن خودشونم نداشته باشه فوری زنگ میزنن شوهرم اون میده بهشون انگشتر نشون حلقه هزینه مراسم و... بابام میده حرصم گرفته چرا بین بچه ها پدر مادر فرق میزارن چرا بهش نمیگن برو سرکار پول در بیار 

انگار شوهر من رو گنج نشسته خبر ندارن چند روز دیگه باید اجاره خونه بدیم قسط وام بدیم باید بیمه رو بریزه چند روز دیگه باید برم دکتر 

اگه بخوان وام ازدواجشو هم قسطشو بدن دیگه ساکت نمیشینم با ابجیم یا بخوان خونه رو به اسمش کنن انگار ما بچشون نیستیم 

شوهرت نباید بده!!!!!!!!!!!!!

پدرمادر تبعیض گذار بچه مهرطلب ترببت میکنن محبور نیستی بهشون باج بدی

هزینه های عروس و شوهر خواهرشوهرش داره میده واقعا خجالت اوره!!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

داداشت شاغل نیست و زن بهش دادن؟  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص گرفتن 

نده بذار برن از هرکس میخوان قرض بگیرن یا اندازه جیبشون خرید کنن

این که دور از جونشون هزینه واجب وسلامتی نیست عیش و عشرت داداشته برن اگه اینقدر دوستش دارن واسش جور کنن یا خودش زحمت بکشه کار کنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

داداشت شاغل نیست و زن بهش دادن؟    

تو اسنپ کار میکنه چی بگم والا انگار هول بودن یک ماه قراره خواستگاری گذاشتن یک ماهه هم قراره عقد خانواده دختر یه پول محضر نداره داداشم از بابام میگیره پول حلقه و انگشتر بابام میده حتی پول لباس عروس و 

نده بذار برن از هرکس میخوان قرض بگیرن یا اندازه جیبشون خرید کنن این که دور از جونشون هزینه واجب وسل ...

کله صحر زنگ زدن این مقدار پول میتونی بزنی حساب فلانی 

واقعا به کسی که شاغل نیس چجوری زن دادن!!!

عزیزم من پدرم وضعیت مالی ش خوبه برادرم فوق لیسانس داره بیکار بود وقتی زن گرفت خانواده دختر قبول کردن چون پدر ومادرم همه جوره داداشم رو حمایت کردن حتی کارت حقوق بازنشستگی پدرم دست برادرم بود واقعا فرق گذاشتن بین بچه‌ها خیلی کار اشتباهی هستش 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
نه عزیزم خیلی چیزا که دوس داشتم بخرم نخریدن الکی گفتن پول نداریم واسه عروسیم مامانم گفت انگشتر میخره ...

عزیز نذار شوهرت کمک کنه مگر پدر ومادر ت به شما رحم کردن من مادرم برای خواستگاری که زن برادرم بله رو گفت ۱۲ تا النگو داد ولی به‌ ما که میرسن ندارن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیز نذار شوهرت کمک کنه مگر پدر ومادر ت به شما رحم کردن من مادرم برای خواستگاری که زن برادرم بله رو ...

فعلا براش یه انگشتر خریدن با حلقه که باید بگیرن دیگه زیر لفظی نمیدونم چیزی میدن یا ن