2777
2789

خدا به دادکسایی که شوهراشون خسیسه برسه 

منم همین مشکل رو دارم با همسرم

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن به مرگ بگیر که به تب راضی شه

چیزای فوق گرون (نسبت به اونی که میخوای) رو انتخاب کن که به ارزونترش راضی بشه

شوهرت کجاییه ببخشید برام سواله 😶

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

درست بشو نیست. خسیس همیشه خسیس ه. ودرست نمیشه    مگر خودش بخواد و دیدشو عوض کنه . ولی معمولا خساستشون اجازه نمیده که حتی نظرشونو عوض کنن. پس باید استقلال خودتو داشته باشی. و روی پاهای خودت باشی. 

شوهرم برا من و خونوادم خسیس هس ولی به خونواده خودش که میرسه دست و دلباز ترین ادمه رو زمینه 

چرا اینجورین پس؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

خب توام کار کن، ما خانوما هم اگه جای مردا بودیم دلمون نمیخواست یه مصرف کننده صرف توو خونه داشته باشیم که کلی مدعی حاصل زحماتمون باشه

ما لعبتکانیمو و فلک لعبت باز

اصلا حيفش مياد پول خرج كنه بايد دعوا راه بندازمو با هزارررر نفر زندكي مو مقايسه كنم تا پول بده

يكبار نشده بگم انقد بده بگه بفرما

حالا منم ادم ولخرجي نيستم خرجم رو حساب كتابه 

💜❤️