2777
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 76 پست
الان حتی از پریود شدن میترسم بخدا هر وقت پریود می‌خوام بشم از یه هفته قبلش من غمگینم ...روحیه کاملا ...

درست میشه معلوم نیس اون دکتره کودن چیا بهت گفته اینجوری بهم ریختی همین ک‌میومد دنبالت فکر میکردی حالا چ خبره

من کاملا یه مدت غذا قرص می‌دیدم جیغ می‌کشیدم و داد میزدم گریه میکردم فقط اصلا فقط دوماه تو اتاق تاری ...

توان و روحیه شو ندارم با کسی بحث کنم اصلا هیچی ...

کاربری دست دو نفر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دفعه پیش بی حسی زده بود اینقدر با دکتر حرف میزدم کلی گفتیم و خندیدیم میگم الآن روحیم خرابه

تی مادر،خدا نکنه یکم روحیه ادم بریزه ب هم یا افسردگی بگیری،دیگه اصلا هیج قدرتی نمیمونه؛همش حس ناتوانی و نا امنی،من خودم کشیدم میدونم بدترین دردها روحی هست‌.

درست میشه معلوم نیس اون دکتره کودن چیا بهت گفته اینجوری بهم ریختی همین ک‌میومد دنبالت فکر میکردی حال ...

ببین تا حدی ک همه دکترام میگفتن میریک پروانه شو باطل می‌کنیم هرچی اصرار کردن بیا بریم دادگاه و اینا گفتم من اصلا تو شرایطش نیستم هنوزم دکتره تماس میگرفت پیام میداد دیگه خودم جواب نمیدم

کاربری دست دو نفر

من کاملا یه مدت غذا قرص می‌دیدم جیغ می‌کشیدم و داد میزدم گریه میکردم فقط اصلا فقط دوماه تو اتاق تاری ...

بازم خداروشکر‌بهتری تلاشتو‌بکن ک زودتر خوب شی چون اصلا مشکلت حاد نیس طرف دوراز جون‌سرطان میگیره‌روحیشو حفظ میکنه این ک دگ‌چیزی نیس 

من ترس‌نداشتم قبلا ولی الان فک کنم از صدای اون دریله میترسم نمیدونم چرا اینطوری شدم هرکی میگفت از دن ...

انشالله براحتی و سلامتی انجام شه کارت.اره دندون خیلی مهمه هرچقدرم بترسیم باید بریم درستش کنیم

ببین تا حدی ک همه دکترام میگفتن میریک پروانه شو باطل می‌کنیم هرچی اصرار کردن بیا بریم دادگاه و اینا ...

خدا عقل بده ب این ادمای مریض ک‌خودشونو دکتر میدونن شاید اصلا دکتر نبوده

خدا عقل بده ب این ادمای مریض ک‌خودشونو دکتر میدونن شاید اصلا دکتر نبوده

مثلا فوق تخصص قلبه...جوون بود و جالبه کارش خوبه به من اینجوری بود 

کاربری دست دو نفر

انشالله براحتی و سلامتی انجام شه کارت.اره دندون خیلی مهمه هرچقدرم بترسیم باید بریم درستش کنیم

ممنون عزیزم انشاالله کارشمام بخوبی انجام بشه و باکمترین اذیتی مراحل درمانت پیش بره

ببین اگ میتونی ورزش کن.منو فقط ورزش سنگین نجات میده.الانم دارم میرم باشگاه قبل سرکار رفتن😀یعنی یک ه ...

اره پیاده روی میکنم آشپزی میکنم کتاب میخونم الان بهترم برادر زاده هام سه ماه تعطیلی هست آوردم پیش خودم گفتم زبان بهشون یاد بدم مامانم میگه باهاشون برو پارک حالت خوب بشه

کاربری دست دو نفر

اره پیاده روی میکنم آشپزی میکنم کتاب میخونم الان بهترم برادر زاده هام سه ماه تعطیلی هست آوردم پیش خو ...

خیلی اوضاعم بد بود اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوی 

کاربری دست دو نفر