2777
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 76 پست
من ک نمیدونم الان وقت کشیدنشه یا ن دختر خوب.ولی دندون پوسیده رو مجبوری رسیدگی کنی دیگه،اک با عصب کشی ...

ببین بنظرت الان دردش کمه خب تحت نظر روانشناسی گفتم یه سه ماهی برم ترسم بریزه بعد برم ترمیم تا اون موقع روزی دوبار با آب نمک بشورم عفونت نمیکنه؟

کاربری دست دو نفر

انشالله مشکل شمام بزودی حل شه برای دندون باید زود بهش رسیدگی‌بشه مراقب دندونات باش من دیر زسیدم‌ب ...

من انقدددد نرفتم انقد ترسیدم انقد گریه کردم ک پدر دندونام درومد🙁الان دیگ ترسم ریخته دارم میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقدددد نرفتم انقد ترسیدم انقد گریه کردم ک پدر دندونام درومد🙁الان دیگ ترسم ریخته دارم میرم

من نمی‌ترسیدم اولی ک عصب کشی کردم اینقدر راحت بودم الان اینقدر حساس شدم ...

کاربری دست دو نفر

من بیشتر بخاطر مسافت‌دورش نمیرفتم ک الان نزدیک‌خونمون دکتر پیدا کردم میرم پیشش لامصب اگر بهش نرسی میزنه ب قلب‌و...

الهی🥲چقدر‌حالت بد بوده

اره کلا الان تحت نظر روانشناسم میگه نتونی خودتو کنترل کنی میفرستمت روانپزشک دارو مصرف کنی ...کارمو گذاشتم کنار 

کاربری دست دو نفر

ببین بنظرت الان دردش کمه خب تحت نظر روانشناسی گفتم یه سه ماهی برم ترسم بریزه بعد برم ترمیم تا اون مو ...

من میفهمم ک میترسی ولی همون ثانیه ای ک کار دندونت شروع شه و ببینی هیج دردی نداری و هیچی حس نمیکنی پشیمون میشی ک چرا انقد عقب انداختیش.

عفونت دندون با اب نمک و دهان شویه کنترل میشه ولی عفونت ریشه دندون رو نمیتونی کاریش کنی،یهو میبینی آبثه شده😐دیگه اون موقع دردش میزنه ب گوش و سر و...

یه ویزیت برو،یه عکس از فک ات بگیر و برو ببین نظر دکتر چیه و پیشنهادش چیه.

من چشم بند میزنم ک هیچی نبینم،شوهرمم بالا سرم وایمیسه حرف میزنه باهام.توام چشم بند ببر بزن ک هیچی نبینی😀

من بیشتر بخاطر مسافت‌دورش نمیرفتم ک الان نزدیک‌خونمون دکتر پیدا کردم میرم پیشش لامصب اگر بهش نرسی می ...

من فوبیا داشتم اصلا تمام مدت میگفتم کاش قبل اینکه دندونام درد بگیره بمیرم😀😐دیگ ببین تا چ حد میترسیدم.ولی الان اوضاع بهتره دیگه دارم میرم دائم.

من بیشتر بخاطر مسافت‌دورش نمیرفتم ک الان نزدیک‌خونمون دکتر پیدا کردم میرم پیشش لامصب اگر بهش نرسی می ...

الان حتی از پریود شدن میترسم بخدا هر وقت پریود می‌خوام بشم از یه هفته قبلش من غمگینم ...روحیه کاملا رفته ...جالبه رفتم آزمایش خون خانومه می‌گفت الهی بمیرم تو چقدر آستانه صبرت کم شده روحیه ت خرابه دختر جون یه ساعتی طول کشید تا ازم خون بگیره 

کاربری دست دو نفر

من میفهمم ک میترسی ولی همون ثانیه ای ک کار دندونت شروع شه و ببینی هیج دردی نداری و هیچی حس نمیکنی پش ...

دفعه پیش بی حسی زده بود اینقدر با دکتر حرف میزدم کلی گفتیم و خندیدیم میگم الآن روحیم خرابه

کاربری دست دو نفر

من میفهمم ک میترسی ولی همون ثانیه ای ک کار دندونت شروع شه و ببینی هیج دردی نداری و هیچی حس نمیکنی پش ...

اره باید برم البته توی اسفند رفتم عکس گرفت گفت ب عصب نرسیده میخای بیا ترمیم گفتم نه فعلا بزار باشه

کاربری دست دو نفر

من فوبیا داشتم اصلا تمام مدت میگفتم کاش قبل اینکه دندونام درد بگیره بمیرم😀😐دیگ ببین تا چ حد میترسی ...

من ترس‌نداشتم قبلا ولی الان فک کنم از صدای اون دریله میترسم نمیدونم چرا اینطوری شدم هرکی میگفت از دندون‌پزشکس میترسم مسخرش میکردم الان خودم ترسو‌شدم ولی بازم‌باید برم ترس چیه دندونم واجبتره روکش این‌دوتا درست بشه بقیه رو‌هم میرم انشااله از بی دندونی خیلی بدم میاد

ای وای چی ب روز خودت اوردی 🤦

من کاملا یه مدت غذا قرص می‌دیدم جیغ می‌کشیدم و داد میزدم گریه میکردم فقط اصلا فقط دوماه تو اتاق تاریک بودم عزیزم ...میگم حدود ده کیلو کم کردم من ۵۳بودم کاملا روفورم شدم ۴۲الان دارم کم کم بهتر میشم

کاربری دست دو نفر