2777
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 76 پست
چرا

چون دهن خیلی مستعد عفونت هست بخاطر باکتری های زیاد،جای دندون هم تقریبا عمیقه و سه روز طول میکشه تا خونش لخته بشه.یعنی اگ انتی بیوتیک مناسب رو سر ساعت نخوری سریع عفونت میکنه بیچارت میکنه،تازه اگه بخیه بشه ک دیگه بدتر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه چاره ای نیس داشته باشی بهتر ازاینه ک نداشته باشی ک من دندونم تازه عصب کشی کردم‌منتظرم‌روکش اماد ...

ببین من از وقتی فهمیدم شلی دریچه دارم اینقدر فوبیا همه چی دارم ک اصلا نمیتونم برم باز عصب کشی و یه داستان جدید می‌خوام بکشم راحت بشم بره بعداً ک یکم ذهنم بهتر شد برم بکارم

کاربری دست دو نفر

چون دهن خیلی مستعد عفونت هست بخاطر باکتری های زیاد،جای دندون هم تقریبا عمیقه و سه روز طول میکشه تا خ ...

من خیلی رعایتم میکنم باورت میشه الان از خواب پریدم رفتم آب نمک غرغره کردم اینقدر ک میترسم...

کاربری دست دو نفر

ببین من از وقتی فهمیدم شلی دریچه دارم اینقدر فوبیا همه چی دارم ک اصلا نمیتونم برم باز عصب کشی و یه د ...

اره درک میکنم پس تازه متوجه مشکل قلبت شدی ک انقدر زود بهم‌میریزی با ی حرف کوچیک من ناراحت شدی

کشیدن دندون اصلا هیچی نیس فک نمیکنم داروهم بدن من ی دونه دندون عقل کشیدم هیچی نفهمیدم بعدشم فک نمیکنم دارویی بهم داده بودن

اخه‌دارو بیشتر برای کساییه ک دندونشون‌عفونت یا ابسه داره

شمام‌رفتی دکتر‌حتما مشکلتو بهش بگو‌داروی بی‌حسی رو‌برات دوزشو میاره پایین ک ب قلبت اسیبی وارد نشه

چطوری میشین؟ درد میکنه قلبتون؟ 

وقتی استرس بگیرم یا ناراحت باشم دست و کتف چپم درد میگیره موقع پریودی تپش قلب میگیرم اصلا ببین من استرسم بالاست اینقدر اورژانس رفتم و نوار گرفتم ک دکترا و پرستاری شیفتهای مختلف بیمارستان منو میشناسن..

کاربری دست دو نفر

چون دهن خیلی مستعد عفونت هست بخاطر باکتری های زیاد،جای دندون هم تقریبا عمیقه و سه روز طول میکشه تا خ ...

آخه کجا رو‌بخیه میکنن این بنده خدا میخواد بکشه جراحی‌نمیخواد کنه ک

بعضی‌جراحیا‌اصلا بخیه هم‌نمیزنن

اره درک میکنم پس تازه متوجه مشکل قلبت شدی ک انقدر زود بهم‌میریزی با ی حرف کوچیک من ناراحت شدی کشیدن ...

اره🥺😔یک دختر قوی بودم یعنی تنهایی مسافرت میرفتم از وقتی اینو فهمیدم همه چی تیره و تاره دکترم گفت اصلا بهش فکر نکن بیماری نیست اما مگه میشه

کاربری دست دو نفر

من خیلی رعایتم میکنم باورت میشه الان از خواب پریدم رفتم آب نمک غرغره کردم اینقدر ک میترسم...

ببین نترس.من این حرفو میزنم ولی خودم با گریه رفتم دندون پزشکی.جلسه عصب کشی دکتر بهم آرامبخش تزریق کرد انقد میلرزیدم. ولی الان دیگه انقد پیشرفته شده و انقد بی حسی ها قوی شدن ک موقع کار هیچی حس نمیکنی عزیزم.

آخه کجا رو‌بخیه میکنن این بنده خدا میخواد بکشه جراحی‌نمیخواد کنه ک بعضی‌جراحیا‌اصلا بخیه هم‌نمیزنن

معلومه ک بخیه میکنن،جراحی رو اکثرا بخیه نمیکنن ولی دندون رو بکشن و ببینن ک لثه اسیب دیده و خونریزی شدید باشه بخیه میکنن و جذبی هم نیست باید سه روز بعد بره بکشه.

من دندون پزشک نیستما ولی چون خیلی میترسیدم قبل دندون کشیدن دوجلسه رفتم مشاوره پیش دندون پزشکم😀دکتر همه ی موارد رو هزاربار توضیح داد واسم الان میدونم دیگه

ببین نترس.من این حرفو میزنم ولی خودم با گریه رفتم دندون پزشکی.جلسه عصب کشی دکتر بهم آرامبخش تزریق کر ...

حالا من دندون پزشکم اینقدر آدم حرفه ای و خوبیه یعنی بگم بهت دفعه قبلی ک من دندون عصب کشی کردم اصلا نفهمیدم کمی ناز نازی شدم الان بخدا...فکرای مزخرف میکنم میگم چقدر طول می‌کشه غذا نخورم لاغر نشم آخه خیلی لاغر شدم افسردگی گرفتم ...

کاربری دست دو نفر