aloneara مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3510 عنوان دندون درد 355 بازدید | 76 پست سلام .من یکی از دندونام خراب شده درد میکنه دردش زیاد نیست اما میترسم عفونت کنه آخه چون شلی دریچه قلب دارم نمیخام عفونت اینا برسه میخوام برم بکشمش اما میترسم خونریزی چیزی بکنه و اینکه من معدم اصلا به قرص وحشتناک واکنش نشون میده اگه آنتی بیوتیک بده نمیتونم بخورم چیکار کنم ؟چند روزه خوب میشه؟میشه آنتی بیوتیک نخورم و عفونت نکنه؟برای اینکار چیکار کنم؟درد داره کشیدن دندون؟ کاربری دست دو نفر 1403/03/07 | 03:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4155 موقعی که دندون میکشن کاملا بی حسه هیچی نمیفهمی بعد اینکه اثر بی حسی رفت یکم اذیت داره ولی زود خوب میشه
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9430 میگن ابغوره بزاری روی دندون دردشو کم میکنه، خواستی تست کنفقط یخ نباشه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
aloneara مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3510 اگر دردش زیاد نیس احتمالا یا عصب کشی میکنه یا ترمیم نمیخام عصب کشی کنه آخه چون طول میکشه منم خیلی میترسم قبلا کناریشو عصب کشی کردم کاربری دست دو نفر
مهلقا75 عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1881 من یک ماه پیش کشیدم.اصلا درد نداشت،کلا هیچی حس نکردم.چون فوبیای دندون پزشکی داشتم از یکهفته قبلش استرس داشتم گریه میکردم🙁😕ولی هیچی نفهمیدم.اما اصلا امکان نداره بدون انتی بیوتیک حتماااا باید بخوری
aloneara مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3510 موقعی که دندون میکشن کاملا بی حسه هیچی نمیفهمی بعد اینکه اثر بی حسی رفت یکم اذیت داره ولی زود خوب م ... شما تابحال کشیدین؟چقدر طول میکشه تا خوب بشه؟ کاربری دست دو نفر
aloneara مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3510 من یک ماه پیش کشیدم.اصلا درد نداشت،کلا هیچی حس نکردم.چون فوبیای دندون پزشکی داشتم از یکهفته قبلش است ... چرا کاربری دست دو نفر
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4155 شما تابحال کشیدین؟چقدر طول میکشه تا خوب بشه؟ من دو تا همزمان کشیدم قبل ارتودنسی یه هفته ای خوب میشه ، بعد اینکه کشیدی ۱ساعت بعدش بستنی بخوری کمتر اذیت میشی
aloneara مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3510 بگی به قرص حساسی برات آمپول تجویز میکنه میزنی واقعا میگی برات پیش اومده؟ کاربری دست دو نفر
jadid67 عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 304 نمیخام عصب کشی کنه آخه چون طول میکشه منم خیلی میترسم قبلا کناریشو عصب کشی کردم اخه چاره ای نیس داشته باشی بهتر ازاینه ک نداشته باشی کمن دندونم تازه عصب کشی کردممنتظرمروکش اماده شه زنگ بزننمنمبشدت میترسیدم از عصب کشیبخاطر همینتایمطولانیدرعرض۱س دوتا دندونمو عصب کشی وپانسمان کرد تابقیه مراحل طی بشه
aloneara مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3510 یه سوال ربط شلی دریچه قلب به عفونت چیه عفونت شدید باشه ب خون میرسه از طریق خون ب قلب و شدتشو بیشتر میکنه کاربری دست دو نفر