2777
2789
عنوان

فیلم هفت ماهگی اگه ندیدین حتما ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 10583 بازدید | 46 پست
دوستای قدیمی بودند به نظرم دختره خیلی رو اعصاب بود  خیلی گوشه گیر و بداخلاق بود  مادر ش ...

تحلیلت از زاویه ای که نگاه میکنی جالبه من اینطوری تحلیل میکنم که دختره بخاطر بارداریش و سقطهای قبلیش و بی توجهی شوهرش بد خلق بود و بخاطر اینکه با فامیل شوهر تو یه ساختمونه عصبی و بدخلق شده بود حامد بهدادم کم شیطون نبود لامصب  

شوهره یک کم بچه بود یک کم بی تفاوت بود ولی زن هم اینقدر نق نقو و گیر میشه آخه؟!! دیگه با مادر شوهر ...

آره مثلا در رو مادرشوهره باز نمی کرد من کپ کرده بودم

و همزمان یاد تاپیکای اینجا می افتادم

بعید نیس نویسنده ش خواننده اینجا بوده باشه ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهره یک کم بچه بود یک کم بی تفاوت بود ولی زن هم اینقدر نق نقو و گیر میشه آخه؟!! دیگه با مادر شوهر ...

اوووو اون که اره بنده خدا هر بار قابلمه غذا میذاشت پشت در ولی دختره در باز نمی کرد اینو راست میگی 

آره مثلا در رو مادرشوهره باز نمی کرد من کپ کرده بودم و همزمان یاد تاپیکای اینجا می افتادم بعید نیس ...

بعید نیست   چه خوبه حس تو هم مثل من بود فیلم میدیدم یاد اینجا و ماجراهای کاربرای اینجا بودم 

تحلیلت از زاویه ای که نگاه میکنی جالبه من اینطوری تحلیل میکنم که دختره بخاطر بارداریش و سقطهای ...

بهداد از دست زنش فراری بود 

البته این یک برش از زندگیه دیگه 

ولی مثلا نیومد عکس بگیره سر میز شام نمیومد همش اداهای بچگونه

بعضی زنها فکر میکنند این اداها و کج خلقی ها رو دربیارن شوهرشون باید بیاد قربون صدقه اشون بره 

در صورتیکه شوهرش رو باید میشناخت که اهل این کارا نبود 

یک کم شاد و شنگول تر بود مطمئنا شوهرش بیشتر هواش رو داشت

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 

فیلمِ رو اعصابی بود😒

مخصوصا کارای بهداد

زنش حساس شده بود گناه داشت اصلا درکش نمیکرد

اونجاش که تنهایی پای تی وی نشسته بود نوتلا میخورد که بچش تکون بخوره و گریه میکرد من گریم گرفت😢خیلی هم بد تموم شد

.Pain🔥you made me a believer

بعدم اون زن با اون وضعیتش نیاز داشت که کسی ازش پرستاری کنه 

چی میشه به مادرشوهرش اعتماد میکرد 

خیال شوهرش هم راحت میشد

من اصلا نمیخوام بگم مردها حق دارند مثل بهداد باشند ولی همیشه ادم یک نگاه هم باید به خودش و رفتارهاش کنه

من یه جایی خوب نفهمیده بودم باران کوثری برای چی شب تولد نمیخواسته بالا بره ؟  دعوتش نکرده بودن ...

نه بابا 

لوس کرده بود خودشو

مثلا نق میزد چرا براش کادو گرفتی

اصلا درکش نمیکردم 

بیچاره پسره یواشکی باید کادوها رو میداد به خواهرش

بهداد از دست زنش فراری بود  البته این یک برش از زندگیه دیگه  ولی مثلا نیومد عکس بگیره سر ...

عکس نگرفت سر میز شام نیومد تافته جدا بافته شد برای همین هانیه توسلی دید هوا پسه اومد به حامد بهداد نزدیک شد تو اتاق خواب اون سوالا ازش کرد که از زندگیت راضی هستی یا نه

عکس نگرفت سر میز شام نیومد تافته جدا بافته شد برای همین هانیه توسلی دید هوا پسه اومد به حامد ب ...

دقیقا 

هانیه توسلی از این حساسیت باران برای ضربه زدن به زندگیشون استفاده کرد و به بدترین شکل هم موفق شد