2777
2789
عنوان

دعوا

222 بازدید | 19 پست

امروز صبح پسرمو دعوا کردم از صبحش ک‌بیدار شد درست حسابی غذا نمیخورد منم‌حوصلم‌سر‌رفت کلافه شده بودم‌سرهرچیز‌کوچیکی دعواش میکردم بعد کار برام پیش اومد سپردمش ب مادرم رفتم کارمو انجام‌دادم اومدم

مادرم‌میگفت بهش گفته‌مامانی منو دعوا کرده و‌گویا بعضی‌حرفامو بهش زده

الان ناراحتم ک بچم ازم‌ناراحته😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی وقتا خداروشکر میکنم مادر نشدم واقعا سخته

وقتی باهاشون‌خوب برخورد بشه تنها عشق زندگیشون‌میشی‌اما امان‌روزی ک مادر یا پدر باهاشون بدرفتاری کنه

مادر بودن سخته خییییلی میفهممت ولی اونا نخواستن به دنیا بیان ما آوردیم  پس درقبالشون مسئولیم و ...

کاملا درسته میشه خواهش کنم برای ارامش قلبم دعا کنی

کاملا درسته میشه خواهش کنم برای ارامش قلبم دعا کنی

حتما عزیزم ، فراموش نکن ما به دنیا آوردیم و بااااااید یه روان سالم تحویلشون بدیم❤️

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
دوبار سقط داشتم

آخی عزیزدلم آره خب سخته هم روحی هم جسمی ادم اذیت میشه امیدوارم در بهترین موقعیت خدا دامنتو‌سبز کنه و از وجود فرزند یا فرزندانت لذت ببری

حتما عزیزم ، فراموش نکن ما به دنیا آوردیم و بااااااید یه روان سالم تحویلشون بدیم❤️

ممنونم عزیزم امیدوارم بتونم بچه سالم چ روحی چ‌جسمی تحویل جامعه بدم ک ب درد دین و‌جامعه‌بخوره

من دوقلو دارم  یکیو سر یه چیز دعوا میکنم اون یکی میاد که چرا داداشمو دعوا کردی و دوتا دعوا درست میشه 😐😐😐

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

من دوقلو دارم  یکیو سر یه چیز دعوا میکنم اون یکی میاد که چرا داداشمو دعوا کردی و دوتا دعوا درست ...

پس کلا بساطی داری باهاشون😂خدا نگهدار جفتشونم باشه

2790
2778
2791
2779
2792