2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 19 پست
من دوقلو دارم  یکیو سر یه چیز دعوا میکنم اون یکی میاد که چرا داداشمو دعوا کردی و دوتا دعوا درست ...

منو‌شوهرمم ی وقتا‌باهم‌صحبت میکنیم بعد یکیمون ک مثلا اون‌یکیو میزنه ن زدن واقعی ها،پسرم بدو‌بدو‌میاد اونی ک زده‌رو‌میزنه و بعد باید اون‌ارومش کنیم😂😂😂

پس کلا بساطی داری باهاشون😂خدا نگهدار جفتشونم باشه

بساط که چه عرض کنم😐😂

سلامت باشین همچنین❤️

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منو‌شوهرمم ی وقتا‌باهم‌صحبت میکنیم بعد یکیمون ک مثلا اون‌یکیو میزنه ن زدن واقعی ها،پسرم بدو‌بدو‌میاد ...

بچه تون ماشالا حامی خوبیه خدا حفظش کنه😂❤️

بچه های من یعنی دزد صحبت منو همسرم هستن یه بار داشتن بازی میکردن خیلیم دید نداشتن همسرم دستس روی رون پای من بود گهگاهی یه فشارم میداد  از اون بعد این دوتام همینکار میکردن چقد تنبیه گذاشتم برای هر کی که اینکارو بکنه تا از سرشون رفت😐

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

بچه تون ماشالا حامی خوبیه خدا حفظش کنه😂❤️ بچه های من یعنی دزد صحبت منو همسرم هستن یه بار داشتن باز ...

قربونت عزیزم مام ازاین چیزا داریم‌

ی‌کارایی ک دوس ندارمو‌هرچیم‌بهش میگم‌گوش‌نمیکنه خلاصه مام داستان داریم

قربونت عزیزم مام ازاین چیزا داریم‌ ی‌کارایی ک دوس ندارمو‌هرچیم‌بهش میگم‌گوش‌نمیکنه خلاصه مام داستان ...

دیگه همسر من بعد این حرکت حواسش جمع شده 

گاهی دلم برای اون دونفره بودنمون تنگ میشه واقعا🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز