2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 262 پست
[QUOTE= 44074717 ]واقعا؟😲😲😲😲😲😲[/QUOTE] اره دوماه قرص خوردم ک تاثیری نداشت فولیکولم رشد کرد ول ...

وای چقدر عجیب😨😱😨😱😨😨😱😨😱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اصلا نگران نباشید؛ با دارو و شیاف درمان میشه؛ سویا ضخامت اندومتر رو زیاد میکنه؛ استرس و اضطراب، قاعدگی رو نامنظم میکنه؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر منم نگرانیت بیمورده ..راستی چکاپ تخمدان دادی؟

چکاب تخمدان چیه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شیدا ت  بودی قرار بود ۱۴ تیر پری بشی؟باهم اقدام کنیم؟😢

اره عزیزم تاریخ پریودمون با هم بود

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
بابا گیسو برااای چی الکی به خودت استرس میدی دختر هاااااا بیام اون گیساتو بکشم نه نه.نترس نگران نباش ...

😍😍😍

اصلا نگران نباشید؛ با دارو و شیاف درمان میشه؛ سویا ضخامت اندومتر رو زیاد میکنه؛ استرس و اضطراب، قاعد ...

قهوه جون مرسی❤❤از این سویا که بجای گوشت استفاده میشه؟

چکاب تخمدان چیه؟

سونو واسه تخمدانات ک ی موقع تنبل نباشه خدایی نکرده اخه میگی قبلا هم عقب جلو میشده

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
اره عزیزم تاریخ پریودمون با هم بود

خیلی ناراحت شدم پریم عقب افتاد

اما تو انشاالله این ماه مامانی😍😍😍

مجردیم منظم بود بعد ازدواج کم و پیش تاخیر دار شده

پس نگران نباش عزیزم ..

مهم سالم بودن مرده اگ همسرت مشکل خاصی نداشت ۹۰درصدراهورفتی ...با ی عکس رنگی راحت باردارمیشی ... 

اگ دکترخوبم بری یکم جلومیفتی😉.

خیلی ناراحت شدم پریم عقب افتاد اما تو انشاالله این ماه مامانی😍😍😍

عززززیزم انشالله توام ماه بعد مامان بشی

قهوه جون مرسی❤❤از این سویا که بجای گوشت استفاده میشه؟

بله؛ توی تمام غذاها سویا استفاده کنید؛ داروی استرادیول و شیاف واژیفم توسط پزشکتون تجویز میشه؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)