2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 262 پست
تو قصی اقدام نداری عزیزم؟

چرا عزیزم منتظر تخمکگذاری ام احتمالا فردا پس فردا میرم اقدام

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای گیسو جون به خدا الکی نگرانی!!!!

من تو اون تاپیکم گفتم شرایطم چجوری بود و باردار شدم. الان اومدم عکس سونوی روز ۱۲ مو برات بفرستم دیدم تازه ضخامت آندومترم ۵میلی بوده😁😁

و همون ماه هم باردار شدم با کیست بزرگ و سایز تخمدان بزرگتر از نرمال

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
نه گلم....من دلم روشنه که ان شاالله عکس بى بى چک مثبت و گل دخترتو اينجا بذارى....

ایشالله😢😢بچه ها تو رو خدا دعا کنید واسم😢😢

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای گیسو جون به خدا الکی نگرانی!!!! من تو اون تاپیکم گفتم شرایطم چجوری بود و باردار شدم. الان اومدم ...

غزال عزیزم مرسی😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو من طبیعی باردار شد ضخامتمم دو بود😂

واقعا؟😲😲😲😲😲😲

ای جونم بسلامتی

ایشالله بزودی مامان بشی😍

گیسوجونم ببخش اگه نگرانت کردم منم فقط این مطلبو خوندن چون برام مهم بودی خواستم بهت بگم بری دکترتا خ ...

عزیزم این حرفا چیه😍😍😍

[QUOTE=44074717]واقعا؟😲😲😲😲😲😲[/QUOTE]

اره دوماه قرص خوردم ک تاثیری نداشت فولیکولم رشد کرد ولی باردار نشدم دیگه ولکردم دارو قرص سونو رو من بدون قرص دوتا فولی شیش و هفت داشتم یعنی اصلا ب درد نخور ولی خدا خواستو بی دارو باردار شدم نگران نباش

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

شیدا ت  بودی قرار بود ۱۴ تیر پری بشی؟باهم اقدام کنیم؟😢

ای جونم بسلامتی ایشالله بزودی مامان بشی😍

فدات عزیزم توام انشالله زودتر از نگرانی دربیای و همه جی اوکی بشه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...