2777
2789

شماهم‌ دلتون واسه شوهرتون تنگ میشه؟ کار شوهر من جوریه مثلا یه هفته خونه نیست یا ۴، ۵ روز نیست ، من اوایل عروسی فکر میکردم رفته رفته عادت میکنم ولی الان چند روزه الکی بهانه گیری میکنم سرچیزای بیخود گریه ام میگیره تنهایی تو خونه ، بعد دیگه طاقتم تموم شد پشت گوشی هم بخاطر دلتنگی گریه ام گرفت 😢من چرا اینطوری شدم یهو انگار دیوونه شدم بعد از مدت ها 

چجوری با این دوری کنار بیام هردفعه،  عقد نیستیما ، سه ساله عروسی کردیم ، همین سه روز پیش هم با هم دعوا کرده بودیم پشت گوشی فکر نکنید همه چی گل و بلبله

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵سال زندگیمو همش تنهایی سر کردم همسر من ۱تا ۲ماه نمیومد خب حق بده بهش میره زحمت میکشه نمیره سواحل ...

آخه خیلی سخته ما هم آدمیم جوونیمون بخاطر پول داره هدر میره تو تنهایی،  ای کاش شوهر منم مثل بقیه صبح میرفت ولی حداقل شب میومد خونه 

بخاطر پول داشتن مجبوریم این همه دوری رو تحمل کنیم 

نمیدونم که کارش آزاده حساب کتاب نداره ، گاهی اگه کار باشه ۲۰ روز مثلا در ماه،  گاهی دو هفته درم ...

برا خودت سرگرمی بساز مثل کار در منزل گلسازی بافتنی وقتی نیست خودتو مشغول کن وقتی میاد بزار کنار

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ازش بخواه کارشو عوض کنه نزدیکت باشه.ایشالا بشع

این کارش خوبه درآمدش مناسبه خدا رو شکر ، هرموقع بخواد میتونه خونه بمونه هرموقع بخواد میتونه بره ، ولی بخاطر پول مجبوریم از هم دور باشیم دیگه

برا خودت سرگرمی بساز مثل کار در منزل گلسازی بافتنی وقتی نیست خودتو مشغول کن وقتی میاد بزار کنار

میرم کلاس آرایشگری ولی دیگه از اونم خسته شدم ، قصد بارداری دارم ولی میترسم بارداری هم بهم سخت بگذره با نبود شوهرم 

آخه خیلی سخته ما هم آدمیم جوونیمون بخاطر پول داره هدر میره تو تنهایی،  ای کاش شوهر منم مثل بقیه ...

دیگه چ میشه کرد اگه بیکار بود بازم غر میزدی ب جونش باور کن فک کردی اونم راضیه مجبوره الان خیلیا نون شب ندارن خداروشکرکن ان شالله همیشه سفرتون پر نون و جیبتون پر پول

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!