2777
2789
عنوان

بعضی نی نی سایتیا چرا اینطورن

300 بازدید | 27 پست

یه خانومه اومده میگه دور از چشم شوهرش اینستا نصب کرده یه بحثی شد بین منو یه خانوم من بهش گفتم دیدگاهت مرد سالارنس پاشده میگه مرد سالاره چون زنو میبره تفریحو...

منم گفتم خب زنم خیلی کارا انجام میده

اونم گفت من خودمو گفتم تو دعوا داری 

منم گفتم من از جنسیتم دفاع کردم

پاشده میگه دفاع کن ولی اگه مرد نبود هیچ جایی ساخته نمیشد هیچ کارگری نبود

منم جوابشو دادم گفتم خب اگه زن نبود مردم نبود

پاشده به استارتر میگه اینایی که از حقوق زنو مرد حرف میزنن ول کن بچسب به زندگیت

در حالی که حرف من این بود زنو مرد هردو تو زندگی حق مشترک دارن هیچکدوم از اون یکی برتر نیست به دیدگاه من میگه زندگی خراب کن

خب مگه اصل زندگی این نیست؟

حتی اون تاپیکم موجوده خواستین نگاه کنید بهش ببینید حرف من کجاش بد بود

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

چقدر دلم میسوزه برای زن‌هایی خودشونو کمتر از مرد میبینن و برای خودشون ارزشی قائل نیستن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت میخوام اونا احمقن انسان‌وار اگه یک نفر حساب کنیم نصف مرد ونصف زن هستش و هچکدوم حق ندارن خودشونه بزرگتر وبهتر بدونن همونقدر که مرد زحمت میکشه زنم صبح تا شب زحمت میکشه باور کنید خیلی از مردا نمیدونن که تو زندگی اگه تصمیم گیری ها دونفره باشه وهمسرشون مثل خودشون اجازه داشته باشن هرجا وهر کاری رو که دوست داشته باشن انجام بدن عشق ومحبت خیلی بیشتر میشه وزندگی دلچسبتر

اما حیف که از بچگی اکثرا تو خوانواده مدرسه واجتماع  آموزش نمیبینن ودخترا هم یاد میگیرن  از کودکی که حرف حرف مردای خانواده هست ودیگر هیچ انشالله روزی برسه که به زن نگاه جنسی و  زیر دست نشه وبه عنوان یک انسان خودش حق تصميم گيري ومشارکت تو همه چی داسته باشن 

معذرت میخوام اونا احمقن انسان‌وار اگه یک نفر حساب کنیم نصف مرد ونصف زن هستش و هچکدوم حق ندارن خودشون ...

بله درست میفرمایید ولی افسوس از خانومایی که طرز فکرشون اینه مرد برتره وقتی زنا اینجوری فکر میکنن خب مردا هم به خودشون حق میدن تعیین تکلیف کنن واسه زنا

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

اینا دیگه چقدر خود تحقیرن

کاشکی یکم ارزش خودشونو بدونن اینقدر خودشونو کمتر و پایین تر از مرد ندونن

معلوم نیست خانواده های اینا چقدر مرد پرست و زن ستیز بودن که اینا هم همچین تفکراتی دارن

بیشتر دل ادم میسوزه براشون اینقدر خودشونو برده میبینن💔

﴿💍🤍﴾

کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب رونه ولشون کن تو جحالت بمونن

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...