2777
2789
عنوان

داداشم گریه میکنه

112 بازدید | 4 پست

۱۳ سالشه و درسهاش رو می‌ذاره نصف شب و صبح همش تو گوشیه مامانم اولاش بهش تذکر میداد و دعواش نمی‌کرد نمره هاش هم خدایی اوکی بود بالای ۱۸ حالا هم همینطوریه و خوب بخاطر ذائقه غذایی که داره هی به مامانم گیر میده امشبم پریز اتاق رو خراب کرد . بعد بابام رفت پریز رو درست کنه . ساعت ۱۰ شب بود داداشم شروع کرد درس خوندن مامانم عصبانی شد کلی سرش دادوبیداد کرد و گوشی رو ازش گرفت بعد که درسش تموم شد گفت گوشیمو میدی؟ گفت نه و تا آخر امتحانا بهت نمی‌دم . داداشم با بغض شروع کرد گفت مشکلت با من چیه فقط به من گیر میدی و ... مامانم گفت مشکلم اینه هروقت برات با عشق غذا می پزم میزنی تو ذوقم هروقت در اتاقت باز میشه کلی آشغال میاد درس ات رو ۱۲ شب میخونی همش تو گوشی داداشمم گفت خوب باشه اصلا برو از اتاقم بیرون ولم کن و شروع کرد به گریه منم رفتم مامانم بردم سمت اتاقش هرچی هم خواستم برم اتاق داداشم ، داداشم گفت نمی‌خوام می‌خوام گریه کنم تا خالی شم نذاشت برم الان دل نگرونم بلایی سر خودش بیاره چیکار کنم😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بیارم دعوا شده بود با قیچی مچ دستشو زخم کرد می‌خواست رگ بزنه بدو بدو رفتم دستمال گرفتم باند پیچی ...

خواسته جلب توجه کنه بچس وگرنه بخاطر همچین چیزای کوچیکی کسی خودشو نمیکشه قطعا 

شما چند سال ازش بزرگترید

خواسته جلب توجه کنه بچس وگرنه بخاطر همچین چیزای کوچیکی کسی خودشو نمیکشه قطعا  شما چند سال ازش ...

۳ سال خیلیم باهم صمیمی هستیم من تو درستش کمک میکنم باهم اتاقش رو تمیز میکنیم شیرینی می‌پزیم و خیلی کارا