2777
2789
عنوان

بیاین😳تورو خدا پزشک قانونی

544 بازدید | 34 پست

ای خدا لعنتشون کنه ایشالا ک خیر خوشی نبینن خانواده ی بی عرضه ی بی شرف من ایشالا ک خدا مرگشون بده 

سه هفته هست منو دس به سر کردن قول دادن ک نامزد اینا بیان واسه عقد هی امروز فردا میکردن تا امروز بردارم باهاشون دعوا کرد سر یه موضوع اومد همه چیو واسم تعریف کرد ک گولت میزنن دارن دس به سرت میکنن میخان قفل درو عوض کنن ک نتونی بری بیرون گوشیتم ازت بگیرن ببرنت پزشک قانونی نامه عدم بکارت بگیرن ازت وه شکایت نامزدمو بکننو بندازنش تو وای من اونجا بگم ک با رضایت خودوم این اتفاق افتاده کاری به نامزدم ندارن مگه ن 🥺🥺😭با اصلا نرم پزشک قانونی شاید گیرش انداختن فرار کنم برم موقعی ک خاسن ببرنم چیکار کنم تورو خدا کمک میتونن بندازن تو نامزدمو نمیتونن مگه ن؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالانامزد یا دوست 

حتما خانوادت صلاحت را میدونن و ادم درستی نیست وگرنه براچی باآبرو اعصاب خودشون بازی کنن میگفتن بیا عقد کن وبرو پی کارت. حتما پسره مشکلی داره

حالانامزد یا دوست  حتما خانوادت صلاحت را میدونن و ادم درستی نیست وگرنه براچی باآبرو اعصاب خودش ...

نامزدمه به قرآن قسم دروغ نمیگم خداشاهده فقط سر موضوع ک بهش گفتم خلاف نکن دیگ من میخام برم سر زندگی زشته تو این شهر کوچیک با من لج کرده