2777
2789
عنوان

بیاین😳تورو خدا پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کنار خانوادت باش... اگه پسر خوبی بود ک خانوادت مانع نمیشدن

عزیزم میگم با من لج کردن بابام مواد مصرف میکنه خلاف مواد میکنه گفتم نکن نامزدمم اومد نصیحت کرد فقط گفت نیگا چن نفر دنبالتون حرف زدن هی اینو میگن اونو میگن تا موقعی من این خانومو ببرم ایکارو نکن زشته حرف در میارن

شکایت کنن باید عقد کنم آره؟ 

اره 

ولی حتما درست حسابی نیست 

اگه عاشقی دو روز دیگه میفهمی

بخاطر بکارتم که راحت ترمیمیم میکنن بخاطر عشق وعاشقی خودت راگول نزن خانوادت حالا داغی ولی صلاحت رامیخان وگرنه چرا باید خودشون رااذیت کنن ؟

اره  ولی حتما درست حسابی نیست  اگه عاشقی دو روز دیگه میفهمی بخاطر بکارتم که راحت ترمیمی ...

عزیزم میگم با من لج کردن بابام مواد مصرف میکنه خلاف مواد میکنه گفتم نکن نامزدمم اومد نصیحت کرد فقط گفت نیگا چن نفر دنبالتون حرف زدن هی اینو میگن اونو میگن تا موقعی من این خانومو ببرم ایکارو نکن زشته حرف در میارن

بله هستن 

اگه باهاش صحبت کنی ، و رضایت بده ، با دفترخانه ازدواج هم صحبت کن اجازه عقد میدن ،،،به پدرت چیزی نگو از این ماجرا ....روی مخ بابابزرگت کار کن....اگه نشد باید نامه از دادگاه بگیری 

چرا غینجوری توضیح دادی، واقعا مشکلت مشخص نیست کی به کیه چی به چیه فقط من متوجه نشدم چی میگه؟بقیه م ...

من بابام گفتم ک مواد نفروش زشت شدیم قبلن ک مدرسه بودم حتی روم نمیشد بگن بابات کیه بگم موادم مصرف میکنه قرص متادون 

نامزدم اومد خونمون محترمانه گفت ک زشته خیلیا دارن دربارتون حرف میزنن حتی درباره‌ی زنت دارن عابروشون میره ایجوری زشته ایکارو بزار کنار یه کاری من برات جور میکنم اینا باما لج کردن گفتم اگ گذاشتیم کاری بکنین توهین شده بهمون خب بد نگفتیم ک ما زشته تو این شهر خیلی کوچیک ک همه همو میشناسن فهمیدی خانومی؟؟ الانم گفتن ک میخایم نامه بکارت بگیریم پسرو بندازیم تو میگم ک من با رضایت خودم بوده همه چی مشکلی پیش نمیاد واسه نامزدم گیر نمیوفته یا نرم پزشک قانونی اصلا همو روز فرار کنم 

میتونم بگم بابا بزرگم نمیتونه بیاد تو محضر اثر انگشتشو ببرم؟ 😂

نه نمیشه ، هر دفتر خونه ای پدر در قید حیات باشه رضایت پدربزرگ و قبول نمیکنه ، اول برو دفترخانه صحبت کن ، شرایط پدرت و توضیح بده ، با پدربزرگت هم صحبت کن ، انشاالله هر چی به صلاحته اتفاق بیفته