2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن روغن تره هم خیلی خوبه از داروخانه بگیر استفاده کن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من بعد زایمان دومم تا 6 ماه درگیر بودم. فقط حواست باشه یبوست نشی. مقعد هم مرتب با روغن زیتون چرب کن. ...

بابا دوسال اززایمانم میگذرع.اولا تا چهل و پنج دقیقه سرویس میموندم.چون شیرهم میدادم یبوست میشدم.ولی بعدش نه اونحوری ولی دوماه یبار زخم میشم.مدفوعمم زیاد سفت نمیشه هاتااهرهم درگیرمیشم باهاش ذرست بشو نیست

نکنه همورویید یا بواسیر داری عزیزم.یا گاز ودفعت گرم شده بدنت.امضامو بخون خواستی کمکت میکنم

سلام ببخشید مادر منم خیلی کم دچار شقاق شده متاسفانه

ممکنه راهنمایی بفرمایید لطفا

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  
نکنه همورویید یا بواسیر داری عزیزم.یا گاز ودفعت گرم شده بدنت.امضامو بخون خواستی کمکت میکنم

سلام 

ببخشید برادر من 4سالشه 

3روزه نتونسته دست شویی بره، فک کنم یبوست گرفته 

دکتر شیاف دادن، استفاده کرد ولی تاثیری نداشت 

چیکار کنیم؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
سلام ببخشید مادر منم خیلی کم دچار شقاق شده متاسفانه ممکنه راهنمایی بفرمایید لطفا    

بله حتما درخواست بده تا بهت بگم چه کارکنی.البته اگه کانال ایتا داری چون گروهم اونجاست.

اللهم عجل لولیک الفرج

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز