2821
2789
بله حتما درخواست بده تا بهت بگم چه کارکنی.البته اگه کانال ایتا داری چون گروهم اونجاست.

متشکرم. بله عزیزم ایتا دارم

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  
سلام  ببخشید برادر من 4سالشه  3روزه نتونسته دست شویی بره، فک کنم یبوست گرفته  دکتر ...

عزیزم درخواست بده تا راهنماییت کنم چه کارکنی.البته اگه ایتا داری چون گروه من تو ایتا هست

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درخواست بده تا راهنماییت کنم چه کارکنی.البته اگه ایتا داری چون گروه من تو ایتا هست

بله دارم ایتا 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
بابا دوسال اززایمانم میگذرع.اولا تا چهل و پنج دقیقه سرویس میموندم.چون شیرهم میدادم یبوست میشدم.ولی ب ...

عزیزم کاری که گفتم انجام بده. با روغن زیتون مقعدتو چرب کن. به هیچ عنوان هم یبوست نداشته باش. حتی یه ذره. هر روز ناشتا خاکشیر بخور. من 6 ماه این کارو کردم. اصلا دکتر هم نرفتم. ولی وحشتناک خونریزی داشتم. بعد 6 ماه کاملا خوب شدم. 

من مجردم و رابطه ای ام نداشتم ولی نزدیک اون بخش مقعد یه زائده ی ،وشتی مانند اندازه نخود خیلی نرم هست...این چیه؟چجوری از بین ببرمش خیلی بدم میاد اخه...

تا حالا خونریزی ام نداشتم ولی بعضی اوقات خارش دارم

نکنه همورویید یا بواسیر داری عزیزم.یا گاز ودفعت گرم شده بدنت.امضامو بخون خواستی کمکت میکنم

سلام عزیزدلم خوبید؟!

ی سوال داشتم ازتون 

من قبلا موهام پرپشت بودن و رشدشونم خیلی خوب بود 

بعد از اینکه کوتاهشون کردم هم ریزش مو پیدا کردم و حجمش کم تر شد و هم دیگ رشدی نداره

چیکار کنم براش؟!

و اینکه من پوستم چربه 

چه آبرسان یا فوم شستشو برام پیشنهاد میدین؟!

جوش زیرپوستی هم دارم ی چیزی ک اینارو هم از بین ببره

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
سلام عزیزدلم خوبید؟! ی سوال داشتم ازتون  من قبلا موهام پرپشت بودن و رشدشونم خیلی خوب بود  ...

سلام گلم ممنون توخوبی؟عزیزم درخواست بده تا راهنماییت کنم چه کارکنی.ایتا دارین شما؟بادرمان طب سنتی مشکلی نداری؟

اللهم عجل لولیک الفرج

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز