saraتعليقی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 301 عنوان مگه میشه مبل این قیمت 84 بازدید | 5 پست بچه ها مبل میخام بخرم الان تو دیوار سرچ کردم ،۷ تومن،۱۲ تومن ،۱۵ تومنم قیمت گذاشتن بعضی کارگاها🤔 کسی ازشون خرید کرده؟ خیلی قیمتش با بیرون متفاوته کلاه برداری فکر نکنم باشه چون زیادن، کسی خریده ببینه جنسشون چجوریه؟ شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 1403/03/06 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اناوحلما عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 7162 مبل فقط حضوریاینترنتی کار اشتباهیه حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30916 تو اینستا ک برا بازار گرمی قیمت پایین میزنن بعد ک میپرسی میگن ما پیش پرداخت رو گفتیم باقی رو باید چند قسط پرداخت کنید چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
saraتعليقی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 301 تو اینستا ک برا بازار گرمی قیمت پایین میزنن بعد ک میپرسی میگن ما پیش پرداخت رو گفتیم باقی رو باید چن ... خوب بعدش میخوره تو ذوق طرف نمیخره که😁 شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻
saraتعليقی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 301 مبل فقط حضوری اینترنتی کار اشتباهیه به احتمال زیاد عکسای فیک میزارن شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻