2777
2789

نه سوالات نهمو کسی کارونداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم گفت لو رفته بود برای همین امتحان یکساعت دیرتر برگزار شد

سوالات کشوریه حالا لو رفتنش ک خیلی فرقی نداره 

یک گروه درسیددارم نهمیاش میگفتن امتحانش استاندارد بوده میخوندی میتونستی جواب بدی امیدوارم ک پسر شما هم بهترین نتیجه رو بتونن بگیرن از سوالات 

دبیراشون راهنمایی اشون نکرده بودن؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خیییییییییلی چرت بود

طراح عقده ای بود فقط همین فقط همین فقط همین

منی که زرنگ کلاسمونمممم و معدلم زیر20نبوده نمراتمم تماماً حتی علوم زیر بیست نداشتم اینو 17اینا میشم انقدر ک خارج از کتاب و چررررررت بوده

من گفتم فعالیت لااقل مربوط ب درس میاد

قرار بود 5نمره آزمایش و فعالیت باشه همش شد آزمایش و فعالیت که. 

اونم خارج از کتاب. چرت بودن همشو میشد سه سوت فهمید

پسرتون میگه چند میشه؟ 

من دیشب نخوابیدم رفیقام نخوابیدن که بتونیم برسونیم یدونشم تث کناب نبود ص اخرم یه فعالیت مربوط بود بازم از متن نبود

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

خیییییییییلی چرت بود طراح عقده ای بود فقط همین فقط همین فقط همین منی که زرنگ کلاسمونمممم و معدلم ز ...

بخدا یه هفته است داره میخونه از اول اردیبهشت هم مدام می‌خوانده ترم پیش بیست شد الان میگه ۱۵_۱۶ ،البته بعید بدونم ،من نگران ریاضیش بودم علومش رو گند زد،میگفت آنقدر مفهومی و سخت بود که معلم هم صداش درومده بوده

بخدا یه هفته است داره میخونه از اول اردیبهشت هم مدام می‌خوانده ترم پیش بیست شد الان میگه ۱۵_۱۶ ،البت ...

دقیقا حق میگه معلم سختگیر ماهم دلش یکم به رحم اومد 

ازش بپرسید سوال 5 ب آرایش الکترونی چی نوشت؟ مشکل داشت مثل اینکه، با هیچکدوم مدارش هشت تایی نمیشد

معلم ما گفت ننویسید سوال ایراد داره

حالا بماند خودشم یه سوالو اشتباه حالیمون کرد بدتر کرد اوضاع رو

پسرشماهم پس مثل من زرنگیه که الان با علوم کلا نظرش عوض شده. من فکرمیکردم کشوریه راحته

تهرانید شما؟ 

بخدا یه هفته است داره میخونه از اول اردیبهشت هم مدام می‌خوانده ترم پیش بیست شد الان میگه ۱۵_۱۶ ،البت ...

بعد اینکه چه پسر شما چه من چه بقیه نهما امسال ک آزمون نمونه و تیز داریم هم ترکیب شدت هم معدل تاثیر داره که... 

انشاالله قبول میشیم همگی

پسرشما چیکارکرده چه حرکتی زده واسه قبولی؟ 

دقیقا حق میگه معلم سختگیر ماهم دلش یکم به رحم اومد  ازش بپرسید سوال 5 ب آرایش الکترونی چی نوشت ...

نمیدونم یه چیزایی الان برام توضیح داد که نفهمیدم ،بله تهرانم