2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 91 پست
والا یه دختر  کلاس  دوازدهمی چرا باید زن یه قاضی  باشه ک در بهترین  حالت سی  ...

مطمینید دوازدهمیه؟

تاریخ ۳۱ گفتن فردا ازمون علوم دارم 

دوازدهمی ها یکم ازمون علوم نداشتن اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش من ۲۲سالگی قاضی شد ،البته نمیگم اسی راست میگه ها کلی میگم

پدر من شغل قبلی اش کارشناس دادگستری هس 

چرا چرت میگی خانم عزیز 

همه قاضی هایی که بابام حرف میزنه بالای 40 سالن یا 38 بالا 

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
چرت خودت میگی حرف مفت نزن

شما خودت وارد تخلیات ذهنی شدی و میگی که داداشم22 سالگی قاضی هست 

اسم شو بگو پدرم قشنگ بگه ببینیم قاضیه یا نه 

مطعنم میشناستش !

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
😂 حتی نوازش ها هم قید شده تو پرونده 

جرم آدم ربایی و تجاوز در حد قتل هست و در این‌گونه پرونده ها ریزترین جزییات هم نوشته میشه حتی این که دختر خودش لباس زیرش رو درآورده یا پسر . یا اینکه پسر چه مقدار از آلتش وارد کرده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

کجایی هستی،برو به بابات بگو علوم قضایی چجوری بورسیه میکنه،بعد حرف بزن

من تبریزم اسم بابامم نت هست 

پروانه هاشم فعاله و دفترم داره

شما بگو پدرم بره سامانه خودشون با یه سرچ میاد بالا 

من اصفهانم و در کل هم لزومی نمیبینم هویتمو افشا کنم،مریضی 

من مریض نیستم 

فقط با دروغگوی امثال شما کاری نداری موفق باشید 

هویتتون اونقدر برام نیست که کنجکاوی کنم ..

فاقد اهمیت

شوهرش چقدر قاضی داستان سرایی هس    

نوازش کرده 😂🙌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^